Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 33
Måndag 15 augusti
Grattis Stella, Estelle
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 20°

Allt du behöver under samma tak

Calles Färghall i Gislaved levererar inte bara färg och förnödenheter till industri och företag i regionen – man levererar också hantverkslösningar.

 


— Det är ju egentligen alla färgaffärers ursprung, att man var lite av kombinationsbutik, säger Kenneth Skoogh, vd och ägare.

Och hos Calles Färghall lever man verkligen upp till detta. Förutom den breda paletten av färg, tapet och inredning finns också ett välsorterat parfymeri – och ett komplett utbud av alla slags förnödenheter som företag och industrier i Gnosjöregionen kan tänkas behöva.

 

Colorama Calles Färghall i Gislaved har ett brett sortiment, precis som det ska vara i en färghandel. ”Vi är proffs på mer än färg”, säger Kenneth Skoogh.

 

 

Förnödenheter till industri och näringsliv

 

– Just nu säljer vi väldigt mycket av coronarelaterade produkter, men vi har allt ifrån städmaskiner och entrémattor till hygienartiklar och tork­papper i vårt sortiment, berättar Tomas Larsson.

Han besöker kontinuerligt kunderna för att se över behoven.

– Det handlar om att lösa kundens problem, att ta reda på vad varje kund behöver och att hitta de bästa alternativen. Att vi är en totalleverantör betyder mycket för kunden – och att vi kör dagliga leveranser med turbil i regionen utan extra kostnad, säger Tomas.

 

Spritad och klar! ”Nu i covidtider säljer vi oerhört mycket desinfektionsmedel”, säger Tomas Larsson.

 

Industrifärg med snabba leveranser


Snabb service är värdefullt också när det gäller industrifärg. Calles Färghall samarbetar med marknadsledande leverantörer, Tikkurila och Teknos.

Mats Hammarlund hjälper kunderna att hitta rätt produkt och kulör och bistår både snickerier och metallindustrier med rätt färg. Även färgen körs fraktfritt ut till kund, om man inte själv vill svänga förbi och hämta i butiken.

– Vi tillverkar också sprayfärg på burk i valfri kulör och här ser vi hur beställningarna ökar. Många brukar annars ha svårt att hitta förbättringsfärg i sin egen kulör, säger Mats.

 

Sprayfärg på burk i rätt kulör – hett och efterfrågat av många kunder. Mats Hammarlund ser till att kunderna får rätt färg i rätt tid.

 

 

Hjälper kunderna med hantverkslösningar


Personlig service, spetskunskap och hög tillgänglighet är det som kunderna uppskattar mest hos Calles Färghall, menar Kenneth Skoogh.

– Vi levererar inte bara färg och förnödenheter, vi servar kunderna med vår kunskap och vårt engagemang. Och genom samarbete med våra hantverkskunder och tjänsteföretag kan vi sy ihop hantverkslösningar som exempelvis målning av industrigolv, säger Kenneth.

 

 

 

FAKTA COLORAMA CALLES FÄRGHALL I GISLAVED

Proffs på mer än färg!! Vi servar industrin med färg-, städ-, skydds- och förbrukningsmaterial och allt som en traditionell färghandel kan erbjuda.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 

 KONTAKTUPPGIFTER

Colorama Calles Färghall i Gislaved

(Colorama Calles Färghall i Gislaved)

Telefon: 037110069
Mail: info@callesfarg.se

Besöksadress:
Järnvägsgatan 14
33230
Gislaved

Postadress:
Järnvägsg. 14
33230
Gislaved

Webbadress:
www.callesfarg.se