Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 30
Onsdag 24 juli
Grattis Kristina, Kerstin
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN 17°

Colorama Calles Färghall i Gislaved

Gislaved

Calles Färghall AB grundades 1965 och har funnits i Gislaved sedan 1976. 2010 flyttade vi till nybyggda lokaler på Järnvägsgatan 14 i Gislaved.


Idag är större delen av verksamheten inriktad mot att serva industrin i bygden med färg-, städ-, skydds och förbrukningsmaterial. Utöver detta har vi allt som en traditionell färghandel kan erbjuda. Med hög kunskapsnivå, god service och heltäckande kvalitetssortiment behåller vi ställningen som ledande leverantör i Gislaveds kommun med omnejd.


Färg&tapet, industrifärg, golv, städmaskiner, städ, papper och skyddsprodukter. Samarbetspartners med golv och målerientreprenad Vi har även en konstnärsavdelning samt ett välsorterat parfymeri.


För Calles Färghall är långsiktigheten en av grunderna i verksamheten. Därför ligger arbetet med att förbättra miljöpåverkan och minska resursförbrukningen helt i linje med vår ambition.

Snabbfakta

Antal anställda

6

Omsättning

20155

Organisationsnr

5560987587

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

akvarell, chalkpaint, gnosjöregion, colorama, parfymeri, Måleri, calles färg, papper, tvål, rengöring, Gislaved, dammsugare, entre, matta, Mattor, stege, stegar, kemi, hygien, skor, Färg, Måla, städ, Tapeter, städmaskiner, calles

Avdelningar

Lokal Service
Hantverkare
Måleri, tak, golv