Vecka 24
Söndag 16 juni
Grattis Axel, Axelina
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 17°

ComCenter

Värnamo

ComCenter levererar smarta telekomtjänster till företag med personligt bemötande.


Smarta telefoner och applikationer gör din vardag enklare och ser till att du alltid är tillgänglig. Nu är även företagets telefoni smidigare än någonsin att hantera. Lösningen stavas ComCenter. Med våra smarta molnbaserade tjänster och kombinationen av vårt personliga bemötande behöver du aldrig oroa dig eller vända dig till någon annan än oss. Vi är en trygg telefonileverantör som gärna tar ett helhetsgrepp över ditt företags digitala kommunikation.

ComCenter

erbjuder ett brett utbud av tjänster inom företagstelefoni och kommunikation. Vi har lång erfarenhet av allt från telefonväxel, nätverk och abonnemang till kamerabevakning och mobiltäckning. Tjänsteutbudet, vår snabba support och att vi dessutom är vår egen operatör, gör oss unika i branschen.

Idag är vi fjorton anställda baserade i Jönköping och Värnamo. Våra anställda har ett brinnande intresse för digital kommunikation och ser alltid till att du som kund blir nöjd. Att du som kund ska känna dig trygg i valet av oss som leverantör är vår främsta prioritering – från beställning till leverans. Vårt mål är att behålla dig som kund i många år framöver. Därför finns vi alltid bara ett samtal bort för att hjälpa dig och din personal.

Med våra telefonitjänster kan du vara säker på att ligga i framkant. Vi älskar ny teknik och ser till att alltid vara uppdaterade med det senaste. Vår populära molnbaserade växeltjänst ComCenter SMART förenklar din vardag oavsett om du sitter på kontoret, hemma eller ofta är på resande fot. Vi anser att även avancerad teknik ska vara lätt att förstå och därför är användarvänlighet alltid i fokus hos oss.

Blir du nyfiken på hur vi kan göra din företagstelefoni smartare? Surfa in på comcenter.se eller ring oss på 036-770 10 00, så berättar vi mer.

ComCenters hashtags

  • #comcenter
  • #smartarekommunikation
  • #företagstelefoni
  • #företagsväxel
  • #telefonilösningar
  • #datakommunikation

Snabbfakta

Antal anställda

13

Omsättning

47320

Organisationsnr

5565777041

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Avdelningar

Lokal Service
Kontor, IT, reklamDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår