Vecka 24
Torsdag 13 juni
Grattis Aina, Aino
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN 9°

Smartare kommunikation på jobbet

Det ska vara enkelt att kommunicera på jobbet. Comcenter i Värnamo erbjuder allt som behövs för att hålla Gnosjöregionens företag uppkopplade.

 

 

– Vi står för närhet, engagemang och enkelhet. Vi finns nära våra kunder och det är smart att ha en enda samarbetspartner som kan ta hand om allt ifrån företagstelefoni och internetanslutning till mobiltäckning, hårdvara och datanät, säger Per Gustavsson, nyanställd säljare på Comcenters Värnamokontor.

– En nyanställning som gör att vi faktiskt ökar vår personal här i Värnamo med 100 procent, säger säljkollegan och systemteknikern Johan Holmström och skrattar.

 

Lokal support och service. Johan Holmström (tv) och Per Gustavsson (th) utgör Comcenters Värnamokontor.

 

 

Glädje, engagemang och ärlighet

 

Glädjen och engagemanget är en del av Comcenters DNA, oavsett om man är ute hos kund eller möter upp på kontoret över kaffe och nybakade bullar – som idag när GnosjoRegion.se kommer på besök.

– Det vi får höra är tacksamheten över att vi alltid ställer upp, att vi inte släpper taget om en fråga och att vi är trevliga att ha att göra med. Det är precis det som vi vill ska genomsyra allt vi gör både externt och internt, säger Joacim Ahlebro, vd.

Ärligheten är också en viktig aspekt.

– Vi hjälper våra kunder att ­hitta bästa lösningen från start till mål, hela vägen utan krångel. Vi håller vad vi lovar och kompromissar aldrig med kvalitet, säger Joacim.

 

”Glädje, engagemang och ärlighet genomsyrar allt det vi gör”, säger Joacim Ahlebro.

 

 

Enkelt utan teknikkrångel

 

Comcenter jobbar med teknik men ambitionen är att göra det så enkelt som möjligt för kunden, med ett avtal och en bindningstid, oavsett hur många abonnemang och tjänster man väljer.

– Vi har också ett nära samarbete med INVID och delar kontor med dem både i Värnamo och Anderstorp. Det gör det ännu smidigare för kunden att kombinera IT-tjänster från INVID med telefonitjänster från Comcenter, säger Johan.

 

Enkelt och smart utan teknikstrul. Comcenter samlar företagets kommunikation och tar hand om allt från växel och mobilabonnemang till täckning.

 

 

 

FAKTA Comcenter

ComCenter levererar smarta ­telekomtjänster till företag med personligt bemötande.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & ComcenterKONTAKTUPPGIFTER

ComCenter

(ComCenter)

Telefon: 0370-770 800
Mail: info@comcenter.se

Besöksadress:
Växjövägen 26A
33142
Värnamo

Postadress:
RYHOVSGATAN 3
55303
Jönköping

Webbadress:
comcenter.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår