Vecka 21
Onsdag 22 maj
Grattis Hemming, Henning
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN 24°

Vi utvecklar ägarledda företag

Trots tuffa tider går många företag i Gnosjöregionen väldigt bra. Det konstaterar Gnosjö Redovisning som bistår kunder i både stort och smått.

 

 

– Är det något kaffe kvar? Mats Johansson från Rehab Produkter i Anderstorp tittar in genom dörren för att lämna ett par fakturor som ska betalas. Och visst finns det kaffe. Här hos Gnosjö Redovisning är pannan alltid varm och det finns alltid tid att prata.

– Man behöver aldrig boka tid för att komma in hos oss. Dörren är alltid öppen så att man komma förbi och säga hej, förklarar Patrik Lejman och fyller på koppen.

 

Dörren står alltid öppen och kaffet är varmt hos Gnosjö Redovisning. Patrik Lejman småpratar med Mats Johansson, mångårig kund.

 

Kunder inom alla slags branscher

 

Han är stockholmaren som blev smålänning och som alltmer har förstått det starka drivet hos egenföretagarna i Gnosjöregionen.

– Företagen här omkring hittar alltid nya lösningar och nya vägar att göra kostnadsbesparingar och effektiviseringar när tiderna är tuffa, säger Patrik.

De flesta kunderna hos Gnosjö Redovisning driver små och medelstora företag. Just nu är det full fart på skogsägarna som får hjälp med sina deklarationer men här finns också kunder som driver åkeri, bilverkstad, affär, måleri och byggfirma. Somliga kunder vill bara ha hjälp med bokslut, andra med löpande bokföring och tar – som Rehab Produkter – även hjälp med fakturering.

 

Utvecklingen av ägarledda företag i Gnosjöregionen är deras hjärtefråga. ”Gnosjöandan handlar om att hjälpa till” säger Patrik Lejman och Marie Lackenbauer.

 

Från analogt till digitalt

 

– Vi har varit här på byrån i många år med våra papper, förklarar Mats Johansson. Till skillnad från många av de större aktörerna så erbjuder Gnosjö Redovisning även hjälp till företagare som jobbar helt analogt med sin redovisning. Patrik berättar om en kund som varje år kommer in med böckerna han har skrivit för hand, där mannen i fråga har stenkoll på varje liten siffra.

– Men målet är ju att hjälpa våra kunder att bli mer digitala så att vi minskar på alla papper och så att det blir lättare att hålla koll på sifforna, säger Patrik.

 

 

 

FAKTA
Gnosjö Redovisning Vi arbetar med redovisning, löner, bokslut, årsredovisningar, deklarationer, bolagsbildningar och utvecklar ägarledda företag.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Gnosjö Redovisning AB

Mail: patrik@gnosjoredovisning.se

Besöksadress:
Köpmansg. 2
33530
Gnosjö

Postadress:
Box 146
33523
Gnosjö

Webbadress:
gnosjoredovisning.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår