Vecka 21
Onsdag 22 maj
Grattis Hemming, Henning
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN 23°

Isaberg Höganloft -konferens, restaurang, catering och fest

HESTRA

Isaberg är en perfekt plats för konferens och kickoff med aktivitet året runt!


På Isaberg driver Palmgrengruppen restaurang-, konferens- , catering- och event verksamhet genom Isaberg Konferens & Event och Restaurang Höganloft. Företaget grundades i slutet av 60-talet av Eivor Palmgren.

Isaberg är en aktiviteternas mötesplats året runt! Konferensanläggningen erbjuder ett fantastiskt utbud av upplevelser för små och stora grupper (kapacitet upp till 300 pers.). Tillgången till skog, mark och vatten, södra Sveriges största skidanläggning i kombination med matstudio, matskola och äventyr en kreativ mötesplats www.isaberg.se

I vår småländska bistro inspireras köket av "en smak av Småland" som vi på eget vis korsar med svensk husmanskost och det klassiska köket. Favoriter är bl a Raggmunk och Biff Höganloft. Vi arbetar med flera lokala leverantörer. Sommartid kan du njuta av naturen på vår uteservering där vi också kan arrangera sköna grillskolor och grillaftnar. Plats för 450 personer vid festarrangemang.

Ska du ha fest? Vi är proffs på catering och evenemang och har stor erfarenhet av alla typer av festarrangemang på Höganloft eller på catering. Också tält för små och stora arrangemang.

Snabbfakta

Antal anställda

25

Omsättning

31901

Organisationsnr

5563130482

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Lunch, avhämtning, take away, A la carte, kock, evenemang, Event, upplevelser, snaps, cognac, Mat, vin, provning, tasting, christmas buffé, julbord, conference, activities, teambuilding, cooking shool, aktiviteter, restaurant, grillskola, småland, matskola, Konferens, Restaurang, Catering

Avdelningar

Lokal Service
Hotell & konferensDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår