Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 43
Tisdag 22 oktober
Grattis Marika, Marita
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 6 m/s
Väderprognos från Yr
Tisdag
Onsdag
Torsdag
GNOSJÖREGIONEN 10°

Junic AB

GISLAVED

Jörgen och Ulf Stjerneby är två entreprenörer som sedan tidigare äger och driver Blästerteknink AB i Gislaved (automatiserad legoblästring inom ett flertal brancher) samt Rostskyddshallen Dinitrol Center (underredsbehandling av bilar). Niclas Bjelke och Niklas Andersson har båda gedigen erfarenhet av industriservice och personaluthyrning med många års erfarenheter bakom sig. Detta har redan från starten gett oss stor kunskap och en omfattande personalbank när vi ska hjälpa våra kunder med snabba och träffsäkra personaluthyrningar och rekryteringar.


Junic är ett industriservice och personaluthyrningsföretag med ett starkt lokalt nätverk i och omkring småländska Gislaved. Med ett enda samtal kan vi hjälpa till att lösa såväl akuta som långvariga bekymmer vad gäller avhjälpande och förebyggande underhåll samt personalbrist i Er verksamhet.


Entreprenörskap, kunskap, erfarenhet och nätverk. Junic har alla de egenskaperna ert företag behöver.


Junic AB startades i september 2009. Ägare av företaget är bröderna Jörgen och Ulf Stjerneby samt Niclas Bjelke och Niklas Andersson.

Snabbfakta

Antal anställda

149

Omsättning

89046

Organisationsnr

5567832711

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

gislaved näringsliv, Metall, plast, Outsourcing, tekniker, Personal, Industri, nätverk, servicebilar, rekrytering, hyrrekrytering, Bemanning, personaluthyrning, Mekaniker, gislaved näringslivförening, industriservice, maskiner

Avdelningar

Lokal Service
Personalbehov
Bemanning
Rekrytering
Headhunting
Sommarjobb