Vecka 16
Måndag 15 april
Grattis Olivia, Oliver
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 8°

Bemanning handlar om glöd och engagemang

Med stort hjärta för både konsulter och kunder utgör K-Bemanning navet inom rekrytering och bemanning för allt fler företag i Gnosjöregionen.

 

 

– Det finns en glöd och ett engagemang i K-Bemanning som jag tror är unikt inom branschen. En verklig passion för det vi gör, säger Adam Sandström.

Tillsammans med Amanda Andersson utgör han K-Bemannings senast tillkomna lokalkontor i Jönköping, efter förvärvet av Competence Group i november 2022. Amanda fortsätter:

– Du måste ha den här glöden för att leverera på topp mot kunden. Vi jobbar extremt nära våra kunder men också våra konsulter.

 

Växande avtryck i hela Småland

 

Vi möts på K-Bemannings kontor i Gislaved där allt startade för nära 20 år sedan. Idag har K-Bemanning vuxit med kontor i Värnamo och Jönköping – och man gör ett allt större avtryck över hela Småland.

– Nu når vi även Skillingaryd och Vaggeryd på ett helt nytt sätt med vårt kontor i Jönköping, säger Anders Åhsberg.

Anders hör till veteranerna på K-Bemanning och konstaterar att han går till jobbet med samma glädje varje dag.

 

Team K-Bemanning fortsätter att växa. Fr v: Mattias Sundler, Mattias Sjöström, Jenny Johansson, Anders Åhsberg, Adam Sandström och Amanda Andersson.

 

Ryggrad av gemensamma värderingar

 

Kanske har det att göra med just glöden och engagemanget, själva ryggraden i K-Bemanning? Kollegan Mattias Sjöström instämmer:

– Vi är engagerade och vi drivs av en gemensam värdering – alla människors lika värde. Alla är välkomna till oss, vi gör ingen skillnad på människor.

– Och vi tar hand om vår personal, fortsätter Anders. Även om man är uthyrd så åker vi ut på arbets­platserna och träffar våra konsulter regelbundet.

 

Behovet av kompetent och erfaren personal är fortfarande stort bland företagen i Gnosjöregionen. De anställda konsulterna utgör själva hjärtat i K-Bemanning.

 

Spännande framtid väntar

 

Inhyrning, hyrrekrytering och rekrytering är navet i K-Bemanning. Man jobbar också med tester, analyser och utbildningar inom truck och travers.

– Nu har vi även utökat med lift­utbildning, berättar Jenny Johansson. K-Bemanning har de senaste månaderna genomgått en omorganisation och kommer att utöka både Gislaveds- och Värnamokontoret med fler tjänster.

– Så vi har en spännande tid framför oss, konstaterar Mattias Sundler.

 

 

 

FAKTA K-Bemanning

K-Bemanning startades 2004 och har kontor i Värnamo, Gislaved och Jönköping. Vår affärsidé är att lokalt lösa företags bemanningsbehov. Vi utför även rekryteringar och utbildningar.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & K-BemanningKONTAKTUPPGIFTER

K-Bemanning

(K-Bemanning)

Telefon: 070 822 75 01
Mail: info@k-bemanning.se

Besöksadress:
Anderstorpsv. 24 weland industricentrum
33236
Gislaved

Postadress:
Anderstorpsv. 24
33236
Gislaved

Webbadress:
www.k-bemanning.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår