Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 29
Fredag 19 juli
Grattis Sara
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 24°

K-Bemanning AB

Gislaved

Företaget startades i nov 2004 och ägs av familjerna Victor Alnäs och Tony Skenning. Vi har bemannade kontor i Gislaved och Värnamo. Tillsammans har vi många års erfarenhet inom bemanningsbranschen och en gedigen erfarenhet av personaltillsättningar. K-Bemannings affärsidé är att lokalt lösa företags bemanningsbehov genom att hyra ut och rekrytera erfaren och kompetent personal. Detta åstadkommer vi genom att sätta våra kunder och vår personal i centrum genom nära kontakter och kännedom om envars behov och styrka vilket leder till långsiktig utveckling.


K-Bemanning erbjuder idag följande tjänster inom både kolletiv-och tjänstemannasektorn: Uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering. Vi är certifierade i ThomasSystemet vilket hjälper oss och dig som kund när vi analyserar befattningen och kandidaterna. Vi kan även truckutbilda din personal. Anders på K-Bemanning är certifierad genom TYA och har 25 års erfarenhet av logistik och lager.


Vi är certifierade att utföra analyser och tester i ThomasSystemet. K-Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi är godkända av TSL att utföra omställningstöd för kollektivanställda.

Snabbfakta

Antal anställda

81

Omsättning

46304

Organisationsnr

5566646625

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

gislaved näringsliv, Lagerpersonal, persontester, förmågetest, befattningsanalys, personprofilanalys, Bemanning, Besparingar, Lönsamhet, K-Rekryterar, Kvalite, Uthyrningar, besparing, inhyrningar, Produktivitet, Bemanningsföretag, Personal, Produktion, Ekonomi, Kostnader, rekryteringar, Kompetens, Uthyrning, personaluthyrning, Inhyrning, Truckutbildning, tester, rekrytering, gislaved näringslivförening, Analyser, Söka jobb, Kbemanning

Avdelningar

Lokal Service
Personalbehov
Bemanning
Rekrytering
Headhunting
Sommarjobb
Tester, analyser