Vecka 38
Fredag 22 september
Grattis Maurits, Moritz
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 16°

Nordea kraftsamlar i Gnosjöregionen

Med ständig förändring i omvärlden är det viktigare än någonsin med en tillgänglig bank. Nordea samlar över 20 rådgivare och specialister i regionen.

 

– Vi har haft många samtal med våra kunder om hur man kan tänka kring och trygga den egna ekonomin. För oss är det viktigt att våra kunder enkelt kan kontakta oss och boka möte med sin rådgivare, säger Christina Koppelo, kontorschef Värnamo/Anderstorp.

Och behovet av rådgivning ökar. Hur ska jag hantera ökade kostnader? Hur påverkas jag av det nya ränteläget och en svängande börs? Energi- och bränsle­priser har stigit, bostadsmarknaden avvaktar och nya ekonomiska frågor uppstår.

 

Behovet av rådgivning ökar när omvärldsfaktorer förändras, konstaterar fr v Cecilia Stener, relationship manager; Peter Sundström, SRM manager; Hans Vindehall, cash management; Peter Jensen, relationship manager.

 

Ny mötesplats i Anderstorp

 

– Vi vill fortsätta att vara starka i vår rådgivning och kommer framöver att byta mötesplats i Anderstorp, där vi ser fram emot att träffa både gamla och nya kunder för tidsbokade möten, säger Christina.

För drop-in-ärenden över disk hälsas kunder fortsatt välkomna till Nordeas kontor i Värnamo, där man också samlar privatrådgivare, förmögenhetsrådgivare, företagsrådgivare och olika specialister inom exempelvis pension och försäkring.

– De 20 Nordeamedarbetare som är verksamma här i Gnosjöregionen har tillsammans över 400 års erfarenhet, konstaterar Christina.

 

400 års samlad erfarenhet. Nordea vill verka tillsammans med företag, organisationer och privatpersoner för att kommunerna i regionen ska växa och utvecklas.

 

Årets Digitala Coach 2022

 

Under pandemin har Nordea sett en stor förändring i hur kunder föredrar att mötas. Idag sker över hälften av alla våra rådgivningsmöten digitalt, trots att pandemin är över. 2021 fick Nordea utmärkelsen Årets Digitala Coach och under 2022 har man genomfört ­några träffar i Värnamo för att vägleda och utbilda i digitala tjänster och att undvika bedrägerier.

– Utan Mobilt BankID kan det till exempel vara svårt att boka läkartid eller kontakta vårdcentralen. Som bank har vi ett ansvar att hjälpa till med digitala tjänster och utmärkelsen är ett fint kvitto på att vi har lyckats, säger Christina. 

 

”För oss på Nordea är det viktigt att utveckla vår lokala styrka här i vår fantastiska Gnosjöregion”, säger Christina Koppelo, kontorschef Värnamo/Anderstorp.

 

Anna Hedenborn, kontorschef företag (th) och Mikaela Mård, företagsrådgivare (tv).

 

 

FAKTA Nordea
En affärspartner du kan lita på. Vi är Nordens största bank med en lokal närvaro och ett starkt samhällsengagemang.

 

Gabriella Mellergård, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & NordeaKONTAKTUPPGIFTER

Nordea Bank AB

Telefon: 0771-350360
Mail: karolina.a.jansson@nordea.se

Besöksadress:
Storgatan 24
33130
Värnamo

Postadress:
Storgatan 24
33130
Värnamo

Webbadress:
www.nordea.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår