Vecka 25
Fredag 21 juni
Grattis Alf, Alvar
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 11°

Ny aktör Purple Rekrytering & Interim

Vi säger hej till nystartade Purple, en modern rekryteringsbyrå – med rötter i Puls Bemanning – som vågar vara annorlunda och utmana branschen.

 

 

– Vi har jobbat för detta i flera år. Puls Bemanning har en positiv bakgrund inom bemanning och rekryteringsbranschen och nu är det dags att lyfta ut rekryteringen i ett eget bolag, säger Anela Drndo.
Från och med hösten lämnar Anela sin roll i Puls Bemanning för att driva Purple Rekrytering & Interim framåt. Hon går även in som delägare.
– Purple blir en modern rekryteringsbyrå som jobbar utifrån Puls mantra, att våga vara lite annorlunda i en ganska formell bransch där kompetens och kvalité är grundpelare. Vi följer allt som krävs inom rekrytering men gör det på vårt sätt, där vi vågar sticka ut lite extra för att höja träffsäkerheten gällande kandidater och rätt kompetens, förklarar Anela.

 

Framtiden är lila. Åtminstone om du frågar det växande teamet bakom Purple Rekrytering & Interim – och systerbolaget Puls Bemanning.

 

 

Brett nätverk av kandidater

 


Rekryteringen sker inom allt ifrån tillverkande industri till butik, och man rekryterar hett eftersökta positioner som servicetekniker, mekaniker samt kvalificerade tjänstemän. Det som ger Purple en stor konkurrensfördel, menar Anela, är det stora nätverk man har i ryggen genom Puls Bemanning.
– Vi har en stor kandidatbas och över 2000 anställda genom åren så processen utgår inte bara från annonser. Vi har fått kunder ganska långt utanför regionen som hör av sig till oss bara för att de vet att vi har ett framgångsrikt nätverk, säger Anela.

 

Purple är inte rädda för att sticka ut hakan i jakten på rätt kompetens till företagen. ”Vi är en ny spelare med en stark strategi”, säger Anela Drndo, Purple Rekrytering & Interim.

 

 

Fler nya kontor på gång

 


Johan Gunnarsson, Puls Bemanning, fortsätter:
– Där Puls finns och har ”målat lite lila” hoppas vi att Purple ska att nå ut.
Och visst har Puls Bemanning gjort avtryck i regionen. Man har precis invigt nya kontor i Anderstorp och Ljungby och snart öppnas ett helt nytt kontor i Vaggeryd.
– Vi fortsätter utifrån vår strategi att utveckla vår verksamhet med fler kontor och fler ben att stå på. Det är spännande tider och vi finns där för företagen i både uppgång och nedgång, säger Johan.

 

”Det är lättare att hitta kandidater idag än för ett par år sedan, och vi märker att vi har blivit en alltmer attraktiv arbetsgivare”, säger Johan Gunnarsson, Puls Bemanning.

 

 

Fakta: Purple Rekrytering & Interim är en nyskapande och modern aktör inom rekrytering och interimstjänster.

 

 

Text: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Purple Rekrytering & Interim.KONTAKTUPPGIFTER

Purple Rekrytering & Interim AB

(Purple Rekrytering & Interim AB)

Telefon: 0370-17880
Mail: info@purplerekrytering.se

Besöksadress:
STORGATSBACKEN 1
33130
Värnamo

Postadress:
STORGATSBACKEN 4 B
33130
Värnamo

Webbadress:
purplerekrytering.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår