Vecka 15
Fredag 12 april
Grattis Liv
Nederbörd 0.5 mm
Vindstyrka 5 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 11°

Rådgivning och redovisning med hjärtat

Med expertis inom redovisning, lönefrågor, skatt och moms bistår Revisorsgruppen i Värnamo både små och stora företag i Gnosjöregionen.

 

– Det vi verkligen önskar att man ska känna är att Revisorsgruppen i Värnamo är en byrå med ett personligt och professionellt bemötande av kund och av varandra, säger Annie Sandgren, redovisningskonsult.
Kundkontakten är själva hjärtat i verksamheten. Annie berättar att flera av hennes kollegor har redovisnings-, revisions- och löneuppdrag som sker ute hos kund. Auktoriserade lönekonsulten Emma Hallberg berättar om variationen i hur hennes uppdrag utförs:

 

”Välkommen till en byrå med ett personligt och professionellt bemötande”, hälsar Emma Hallberg (tv) och Annie Sandgren.

 

 

Experter på lönehantering


– Jag har uppdrag där vi bistår med lönetjänster som utförs både hos kund och från kontoret. Frågor som ofta diskuteras och där vi är behjälpliga med under året är företagets semesterskulder, pensioner, slutlöner, månatliga och årliga rapporteringar samt löneunderlag inför kommande års utdelning, säger Emma.
– Nu kommer också nya regler från Fora vad gäller pensionsrapportering, att allt ska rapporteras månadsvis i stället för årsvis.

 

Event och utbildningar för kunder


Nya regler och lagförslag brukar Revisorsgruppen lyfta i den årliga skattedagen på Vandalorum.
– Vi bjuder in både kunder och samarbetspartners till ett event med information från experter. Tanken är att vi framåt även vill kunna erbjuda våra kunder andra typer av event under året här i våra egna lokaler. Det var ett av syftena med flytten hit för två år sedan, berättar Annie.

Med egen utbildningssal kan Revisorsgruppen erbjuda stöd och fortbildning i många frågor, exempelvis affärssystemet Fortnox och Excel.

 

 

På Revisorsgruppens årliga skattedag på Vandalorum informerade Alexandra Wallerius och Patrik Wimmer från Wolters Kluwer om de senaste nyheterna och förslagen.

 

 

Hjälper både små och stora företag


– Vi har tillgång till expertis inom alla områden vad gäller redovisning, lönefrågor, skatt och moms och vi riktar oss till både små och stora företag, säger Annie.
Och med sammanlagt ett trettiotal anställda revisorer och redovisningskonsulter har man god kapacitet.
– Välkommen att kontakta oss! hälsar Annie och Emma.

 

Fakta: REVISORSGRUPPEN I VÄRNAMO AB
Vi har goda kunskaper inom revision, redovisning, skatter och affärsrådgivning som vi med glädje delar med oss av till våra kunder.

 

Text: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Revisorsgruppen & Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Revisorsgruppen i Värnamo AB

(Revisorsgruppen i Värnamo AB)

Telefon: 0370690760
Mail: info@revgrp.se

Besöksadress:
Stenfalksvägen 2
33141
VÄRNAMO

Postadress:
Box 601
33126
Värnamo

Webbadress:
www.revgrp.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår