Vecka 24
Torsdag 13 juni
Grattis Aina, Aino
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN 9°

De levererar smarta teknikintegrationer

Aldrig har utvecklingen gått så fort och möjligheterna varit större. Nystartade Smart Teknik i Hillerstorp bistår med både produkter och tjänster.

 

Tänk ljud, bild, belysning, kameror, larm, comfort, konferensrum och andra elektroniska funktioner. Tänk att kunna ha en smidig och enkel överblick där du hanterar allt i ett system, till exempel från telefon, touchplatta eller fjärrkontroll.

– Vi använder oss av ett system som funkar lika bra för smarta företag som för smarta hem, säger Marthin Marelius.

 

Dags att bli ett smart företag? Smart Teknik erbjuder teknisk utrustning och installationer som integreras för överblick i ett och samma system.

 

Nystartade i expansiv bransch

 

 

Kollegorna Emil Smådahl, Marthin Marelius och Ulf Svensson driver Gnosjöregionens senaste företag inom teknikintegration och smarta hem/företag.

– Det saknas företag inom det här produktområdet, inte bara i Gnosjöregionen utan i hela landet. Tekniken går framåt så snabbt och blir allt mer komplex, så nu vill vi erbjuda vår erfarenhet för att hjälpa våra kunder att hitta smarta lösningar, säger Emil Smådahl.

 

De vill visa möjligheterna med smart teknikintegration. Fr v Marthin Marelius, Emil Smådahl och Ulf Svensson.

 

Erbjuder specialanpassade gränssnitt

 

Emil, Martin och Ulf har tillsammans över 60 års erfarenhet av teknikområden som ljud och bild, konferensrum, hörslingor, kameror, säkerhet och smarta hem/företagsautomationer.

– Vi pratar ihop oss med kunden om funktion och installation. Vi kan även erbjuda gränssnitt för specifika ändamål, från knapptryck på en touchdisplay och hela vägen till integrerad funktion, säger Marthin.

 

Fastighetsfunktioner som larm, dörrar och kameror och andra elektroniska funktioner integreras i det smarta företaget för en smidigare vardag.

 

 

Visar möjligheterna i demomiljö

 

På Örebergsvägen 1 i Hillerstorp har Smart Teknik byggt upp demomiljöer för att underlätta kundernas förståelse av produktsortimentet.

– Ofta vet man inte riktigt som kund vad man behöver eller vad man skulle kunna få. Därför ser vi gärna att man kommer hit för ett besök så vi kan visa hur det fungerar – och visa på alla möjligheter, säger Ulf Svensson.

 

Utifrån kontor och demomiljöer i Hillerstorp kan Smart Teknik erbjuda snabb service till hela Gnosjöregionen – och kundbasen sträcker sig över hela södra och mellersta Sverige.

 

 

 

FAKTA SMART TEKNIK

SM Smart Teknik AB i Hillerstorp tillhandahåller smarta tekniska produkter och tjänster som larm, ljud, bild, kameror, konferenssystem, passage med mera.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Smart Teknik

(Smart Teknik)

Telefon: 0370 34 11 66
Mail: info@smartteknik.nu

Besöksadress:
Smålandiagatan 7C
33238
Gislaved

Postadress:
Smålandiagatan 7C
33238
Gislaved

Webbadress:
smartteknik.nuDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår