Vecka 49
Onsdag 6 december
Grattis Nikolaus, Niklas
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN -3°

Vi hjälper dig att stärka affärsnyttan

Fantastiska affärsmöjligheter väntar för de företag som satsar inom hållbarhet. Här vill Swedbank gärna gå in som partner med sitt nätverk.

 

 

– Där man verkligen ska satsa idag som företag är inom hållbarhet. Det är här det verkligen spirar och här hittar du fantastiska affärsmöjligheter. Den som förstår det kan ligga i framkant och se hur det både blir roligt och tillför affärs­nytta, säger Erik Larsson, företags­chef Swedbank Jönköpings län.

 

”Vi är storbanken med den lokala närvaron”, säger Erik Larsson och Eva Fälth.

 

Pratar gärna hållbarhet med sina kunder

 

Vi möts på Swedbanks kontor i Värnamo där hela teamet som arbetar med företagstjänster är samlade för dagen, både från kontoret i Värnamo liksom i Gislaved och Gnosjö. 14 skarpa hjärnor som står redo att hjälpa företagen i Gnosjöregionen – och som ofta och gärna pratar just hållbarhet med sina företagskunder.

– Vi vill gärna vara en partner på det här området. Vi har ett stort nätverk som kan hjälpa till att skapa affärsmöjligheter kopplade till hållbarhet på så många plan, både på miljösidan och vad gäller ekonomi och social hållbarhet, säger Eva Fälth, regionchef Jönköpings län.

 

Swedbank vill hjälpa sina företagskunder att stärka affärsnyttan. Här är teamet som bistår Gnosjöregionens företag med råd och hjälp.

 

 

Professionell bankpartner i med- och motgång

 

Att vi lever i speciella tider är ­ingen nyhet, något som vi har levt med under ett antal år från pandemi och krig till inflation och ränteökningar. Något som i allra högsta grad påverkar företagen.

– Vi vill vara en professionell bankpartner i både med- och motgång och vi vill att våra kunder ska vända sig till oss i ett tidigt skede, säger Erik.

Med företagskunder i alla branscher ser man från bankens sida tydligt hur vissa påverkas negativt av läget sam­tidigt som andra gynnas.

– Men oavsett så bygger vi starka relationer i en förtroendebransch där vi står tillsammans med våra kunder, säger Eva.

 

 

 

 

FAKTA Swedbank

Vi möjliggör för människor, företag och samhällen att växa. Vi är din lokala bank som hjälper till att utveckla Värnamo på ett bra och hållbart sätt.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Swedbank Värnamo

(Swedbank Värnamo)

Telefon: 08-58590000
Mail: varnamo@swedbank.se

Besöksadress:
Storgatsbacken 23A
33130
Värnamo

Webbadress:
www.swedbank.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår