Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 16
Måndag 19 april
Grattis Olaus, Ola
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 16°

Den nya generationens byggentreprenör

Industrin i Gnosjöregionen fortsätter att utvecklas och Ågårds Bygg ser till att göra det möjligt. Här byggs och renoveras i oförminskad takt.

 

– Även om vi också jobbar mot privatsidan så är industribyggnation och entreprenad det område där vi växer mest, säger Anton Davidsson. I dagsläget pågår bland annat tillbygge hos INCA Plast, som växer med 2000 m2, och FIG Metall, som bygger ut 1300 m2.

 

Nyligen avslutades en stor nyetablering på drygt 8000 m2 för Abrahamssons Järn, vid Stigamo Södra i Jönköping.

 

En växande organisation

 

– Förfrågningarna fortsätter att trilla in och industrin satsar, trots att det i vissa fall finns tecken på lite nedgång i konjunkturen. Han driver Ågårds Bygg tillsammans med Jimmy Lundgren, och här handlar det om en växande organisation som idag omfattar ett 20-tal duktiga hantverkare.
– Vi har effektiviserat organisationen och bland annat delat upp vår verksamhet i två delar, dels en entreprenadavdelning och dels en byggserviceavdelning, berättar Jimmy.

 

Flera företag i regionen tar hjälp av Ågårds Bygg för om- och tillbyggen. Hos Norima pågår en omfattande kontorsrenovering, på bilden arbetsledare Jonas Pettersson.

 

 

Fokus på miljö och hållbarhet

 

Den nya strukturen har skapat ännu bättre styrning i projekten, ännu mer effektivitet – och därmed en ökad kostnadseffektivitet vilket blir till kundernas fördel.

– Samtidigt jobbar vi också både internt och externt med miljö- och hållbarhetsfrågor gällande material och återvinning. Ågårds Bygg håller som bäst på att rekrytera nya medarbetare med exempelvis kalkyl samt projektledningskompetenser, säger Jimmy.

 

 

Yrkesskicklighet och engagemang

 

Viktiga ledord hos Ågårds Bygg är öppenhet, yrkesskicklighet, engagemang och ansvar. De profilerar sig gärna som den ”Nya Generationens Byggentreprenör”, där nyckeln är teamwork tillsammans med samtliga inblandade i projekten, såväl medarbetare som underleverantörer, allt med syfte att uppnå högsta möjliga kundnytta.

 

”Vi är den nya generationens byggentreprenör”, säger Anton Davidsson (tv) och Jimmy Lundgren (th), Ågårds Bygg.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion & Ågårds Bygg ABKONTAKTUPPGIFTER

Ågårds Bygg AB

(Ågårds Bygg AB)

Telefon: 0370-22777
Mail: info@agardsbygg.se

Besöksadress:
Rocknevägen 4
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Rocknev. 4
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.agardsbygg.se