Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Torsdag 2 december
Grattis Beata, Beatrice
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN -4°

Everbrand Sweden AB

Hillerstorp

Where brands meet peopleOm oss
På Everbrand Sweden, mitt i den småländska myllan, drivs vi av glädjen och passionen att hitta lösningar som gör vardagen lite enklare, lite bättre. Vi gör det genom kvalitativa och pålitliga varumärken. Varumärken med en närhet till såväl tillverkning som till våra kunder. Alltid med engagemang och omsorg för kunderna. Välkommen till oss!

Where brands meet people
På Everbrand Sweden strävar vi efter att vara den ledande tillverkaren, producenten och distributören av starka varumärken inom hem och fritidssektorn – varumärken som vårdar, varumärken för människor. Vårt breda utbud av produkter med högsta kvalité gör att vi är en självklar samarbetspartner.

Made in Sweden
Vår tillverkning och distribution sker i hjärtat av Småland, Hillerstorp, vilket skapar lönsamhet för våra kunder genom snabba leveranser och högsta kvalitetsmedvetenhet. Det innebär också ett mervärde då vi skapar arbetsmöjligheter för människor med olika bakgrund och förutsättningar för ett långt och hållbart liv.

Väx tillsammans med oss
Varför skall du välja att samarbeta med Everbrand? Vi tror på långa relationer där man tillsammans kan utvecklas och nå högre höjder för att skapa lönsamhet, nya marknader, men också förståelsen för nya köpbeteenden samt viljan att hela tiden vara med.

Everbrand Sweden AB s hashtags

  • #torrbollen
  • #absodry
  • #isfritt
  • #sharkbite
  • #greenviking
  • #häxan
  • #everbrandsweden

Snabbfakta

Antal anställda

10

Omsättning

32178

Organisationsnr

5565248837

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

torrbollen, isfritt, is-fritt , absodry, made in sweden, sharkbite , häxan , green viking , hillerstorp, Törestorp, everbrandswedenab, everbrandsweden

Avdelningar

Lokal Service
Fastigheter
Städ, tvätt
Fastigheter, service