Vecka 16
Fredag 19 april
Grattis Olaus, Ola
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 6°

Nya generationens fuktslukare är här

Snygg design, praktisk funktion och tillverkad med omtanke om miljön. TORRBOLLEN home i ny kostym platsar till och med i finrummet.

 

 

– Närproducerat är ett nyckelord för oss. Hög kvalitet rakt igenom och ärlighet hela vägen, både i tillverkningsprocesser och material, säger Alexander Axelsson, Everbrand Sweden.

 

TORRBOLLEN home är skapad i Hillerstorp. Fr v Alexander Axelsson, Frida Holmberg, Linda Johansson, Everbrand Sweden.

 

En fuktslukare i premiumsegmentet

 

När Everbrand Sweden tog över varumärket TORRBOLLEN så flyttade man tillverkningen av den klassiska blå fuktslukaren, från Asien tillbaka hem till Hillerstorp. Här hålls också Everbrand Swedens produktråd bestående av Adam Brobakken och Alexander som med samma nyfikenhet och innovationslust som upphovskvinnan Maja Zeidler, tagit fram nyheten TORRBOLLEN home. Det är en fuktslukare i premiumsegmentet, tillverkad i Hillerstorp med omnejd av cirka 95 procent PCR (post consumer recycled material). Den är också utrustad med refillpåsar fyllda av kalciumklorid, där kalken kommer från Gotland – och levereras i kartong tillverkad i småländska Ryd av 100 procent returfiber.

 

Made in Sweden. Formsprutad i Anderstorp, fylld av kalciumklorid med kalk från Gotland och levererad i kartong tillverkad i småländska Ryd.

 

 

Snygg produkt som gör vardagen lättare

 

– TORRBOLLEN home är helt när­­producerad och håller fukten på rätt nivå där hemma. Inget elektriskt, inget som behöver vara inkopplat, det är enkelt att tömma ut kondensvattnet, samtidigt är designen så snygg att du kan ha den framme i bokhyllan, konstaterar Alexander.

Med ­minskad fukt minskar också risken för dålig lukt, mögeltillväxt och allergi.

Enkelt och ­naturligt, precis så som Everbrand Sweden jobbar med alla sina varumärken.

– Vi är det lilla företaget som gillar att ta fram innovativa produkter som löser problem i människors vardag. Vi drivs av glädjen och passionen i att hitta lösningar som gör vardagen lite enklare och bättre – made in Sweden, säger Alexander.

 

 

 

Så snygg att den platsar i finrummet – och så effektiv att den gör jobbet även i badrummet. TORRBOLLEN home tar hand om både fukt och lukt.

 

Everbrand Sweden startar webbshop

 

På den skandinaviska marknaden lanseras fuktslukaren som TORRBOLLEN home och på Internationella marknaden går den under produktnamnet ABSODRY duo family.

– Vi har fått ett väldigt bra gensvar på marknaden. Nu startar vi egen webbshop med försäljning direkt till konsument, för att svara upp mot det intresse som väckts via marknadsföring i sociala medier, berättar Alexander.

 

Stor exportsatsning i Tyskland

 

Samtidigt inleds en stor exportsatsning på den tyska marknaden, under hösten lanseras ABSODRY duo family i en kampanj hos en större butikskedja.

– Det här är en kontakt som vi har kämpat för i många år så det känns riktigt bra. Vi kan inte se någon ­liknande produkt på marknaden internationellt med samma användarvänlighet, snygga design och miljövänliga materialval, säger Alexander.

 

På uppfinnarmässan i Genève 1980 belönades Maja Zeidler med en silvermedalj för sin smarta idé. TORRBOLLEN har sedan dess sålts över hela världen. Nu har den fått ny kostym.

 

 

 

FAKTA Everbrand Sweden

På Everbrand Sweden, mitt i den småländska myllan, drivs vi av glädjen och passionen att hitta lösningar som gör vardagen lite enklare, lite bättre. Vi gör det genom kvalitativa och pålitliga varumärken. Varumärken med en närhet till såväl tillverkning som till våra kunder. Alltid med engagemang och omsorg för kunderna. Välkommen till oss!

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Everbrand Sweden

 

 KONTAKTUPPGIFTER

Everbrand Sweden AB

(Everbrand Sweden AB )

Telefon: 0370615530
Mail: hello@everbrandsweden.com

Besöksadress:
ågårdsv. 2
33573
Hillerstorp

Postadress:
ågårdsv. 4
33573
Hillerstorp

Webbadress:
everbrandsweden.com/Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår