Vecka 48
Onsdag 29 november
Grattis Sune
Nederbörd 0.1 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN -6°

Frejs Revisorer AB

Vi värnar om våra kundrelationer för att utveckla framgångsrika, långvariga och nära samarbeten med alla våra kunder, stora som små. Välkommen!


Lokal byrå med stora fördelar!
Frejs Revisorer AB är en personlig byrå med lång erfarenhet inom revisions- och redovisningsbranschen. I Smålandsstenar sitter 12 medarbetare, i Värnamo 9 medarbetare och på kontoret i Göteborg finns ytterligare 60 medarbetare. Det gör oss stora nog att besitta specialkompetenser inom bolaget utan att ha vuxit ur vår möjlighet att behålla personliga relationer mellan oss och kunden.

Vi är specialiserade på ägarledda verksamheter och våra kunder finns i en mängd olika branscher. Kompetens, Engagemang, Kontinuitet, samt Kunden i fokus är Frejs viktigaste ledord.

Inom Frejs sitter vi på flera spetskompetenser inom bland annat revision, redovisning, skatt, HR och lön. För att garantera kompetens även utanför Sveriges gränser, är Frejs medlemmar i det internationella nätverket AGN International.

En Frejsare har Engagemang i sitt DNA. Vi vet att det är avgörande både för att göra ett bra jobb och för att verkligen trivas med det. Inom vårt företag finns stort driv och intresse för kundernas verksamheter. Frågar du våra kunder, är det just detta som kännetecknar oss Frejsare och som skiljer oss från mängden. Kontinuitet är mycket betydelsefullt för oss både inom byrån och gentemot kunder. Vår erfarenhet säger oss att ett gott samarbete bara blir bättre med åren. Vi värnar starkt om våra kundrelationer och arbetar alltid för att utveckla långvariga och nära samarbeten med alla våra kunder, stora som små.

Frejs Revisorer AB s hashtags

  • #viärfrejs
  • #catchthephrase
  • #frejsrevisorerab
  • #catchthefrejs

Snabbfakta

Antal anställda

80

Omsättning

Organisationsnr

5565646451

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Redovisning, Smålandsstenar, Redovisningskonsult, gislaved näringsliv, Revisor, Resultatanalyser, generationsskiften, Koncernredovisning, Avtal, Bolagsbildning, Moms, Deklarationer, Löneadministration, Bokslut, skatterådgivning, Bokföring, Revision, HR, Värnamo, ola fälth revision

Avdelningar

Lokal Service
Ekonomi
Bokföring, revisorerDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår