Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38
Söndag 22 september
Grattis Maurits, Moritz
Valuta
EUR 10.69 -0.01
GBP 12.11 -0.01
USD 9.7 -0.02
BÖRSEN 08:35
-0.07%

Axelent Engineering AB

Gislaved

Axelent Engineering ligger i det småländska Gislaved - en bygd som förknippas med tillverkningsindustri och innovativa, ekonomiska lösningar. Företaget startade 1972. Sedan 2005 ingår Axelent Engineering i den världsomspännande Axelent-gruppen. Våra kunder består av tillverkande företag där man ser automatisering av produktionen som en avgörande konkurrensfördel.


Axelent Engineering levererar tjänster och produkter inom automation till företrädesvis producerande industri i Norden. Vår verksamhet innefattar specialmaskiner, olika typer av automations- och robotlösningar. Genom samarbete med Dassault Systèmes kan vi även erbjuda ett kraftfullt stöd inom PLM såsom CATIA, , DELMIA OCH ENOVIA. Vi kan även erbjuda externa tjänster inom fräsning och svarvning.


Automation: På Axelent Engineering har vi tillverkat specialmaskiner sedan 1972. Det har gett oss en värdefull kompetens som gör att vi idag oftast kommer in i ett mycket tidigt skede hos våra kunder för att få ut en så optimal lösning som möjligt.

Snabbfakta

Antal anställda

60

Omsättning

99521

Organisationsnr

5561716324

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Svarvning, specialmaskiner, gislaved näringsliv, robotlösningar, fräsning, gislaved näringslivförening

Avdelningar

Blandade material
Industriautomation