Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 22 Söndag 4 juni Grattis Solbritt, Solveig
Valuta
EUR 11.57 -0.07 -0.074
GBP 13.45 0.00 0
USD 10.8 -0.01 -0.012
BÖRSEN 17:30
2.21%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Experterna på teknisk ytbehandling

Det handlar inte bara om ytfinish, det handlar lika mycket om funktion. Cromtjänst levererar både korrossionsskydd, slitstyrka och måttnoggrannhet.

 


– Mycket ytbehandling är inriktad på dekorativt utseende men vi positionerar oss allt mer på ytbehandling för teknisk funktion. Till exempel inom armaturindustrin där måttoleranserna är kritiska för rätt funktion, säger Peter Johansson.

 

Maximal måttnoggrannhet med förkromning. Cromtjänst växer starkt inom ytbehandling för teknisk funktion.

 

 

Stabil leverantör av ytbehandling


Han äger och driver familjeföretaget Cromtjänst AB i Vaggeryd. Här har man i mer än 50 år bistått svensk industri med förkromning, förnickling, mattförkromning och förzinkning. Kunderna finns inom allt ifrån möbelindustri och butiksinredning till bygg, elektronik och verkstadsindustri. Idag växer man också med kunder i Danmark.
– Ytbehandling är en bransch med stora svängningar och snabba ryck, vilket i sig är en konst att hantera. Korta ledtider ställer höga krav på flexibilitet vilket vi har jobbat hårt för att bygga in i våra processer, säger Peter.

 

Peter ”Cromarn” Johansson driver familjeföretaget Cromtjänst i Vaggeryd. ”Långsiktighet och stabilitet är viktiga ledord för oss”, säger Peter.

 

 

Steget före på miljösidan


Bland annat har man gjort stora investeringar i affärssystemet och satsar hårt på att ligga i framkant när det gäller att föra in nya miljövänliga ämnen på kemisidan. Cromtjänst är också en av få avloppsfria anläggningar i Sverige som återanvänder allt processvatten.
– Svensk ytbehandlingsindustri genomgår stora förändringar och här vill vi ligga steget före genom att bygga långvariga relationer med våra kunder och hjälpa dem att välja rätt i den djungel som ytbehandling faktiskt är, säger Peter.

 

Tack vare ett medvetet miljöarbete kan produkter som ytbehandlats hos Cromtjänst i Vaggeryd Svanenmärkas.

 

 

Samarbete ger kostnadsbesparingar


Han vill skapa ett partnerskap med sina kunder, som gärna får börja redan i konstruktionsstadiet eftersom hållbarhet och slitageskydd är viktiga aspekter att räkna in, liksom måttnoggrannhet.
– Vi har en enorm styrka i svensk industri och den kan vi ta tillvara på ett ännu bättre sätt om vi samarbetar mer och på så vis skapar kostnadseffektiva lösningar. Vi växer och blir starka tillsammans med våra kunder, säger Peter Johansson.

 

 

 

FAKTA CROMTJÄNST
Cromtjänst AB erbjuder högsta kompetens inom avancerad ytbehandling. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi unika lösningar för varje projekt. Vårt mål är att vara Er expert på ytbehandling!

Vi utför ytbehanling av produkter till bl a Möbelindustrin, armaturtillverkare, butiksinredning, byggbeslag m.m.

 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 KONTAKTUPPGIFTER

Cromtjänst i Vaggeryd AB

(Cromtjänst i Vaggeryd AB)

Telefon: 039336030
Mail: info@cromtjanst.se

Besöksadress:
KARLAVÄGEN 39
56730
Vaggeryd

Postadress:
BOX 102
56722
Vaggeryd

Webbadress:
www.cromtjanst.se