Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Tisdag 24 november
Grattis Gudrun, Rune
Valuta
EUR 10.21 -0.02
GBP 11.49 -0.01
USD 8.61 -0.04
BÖRSEN 18:42
-0.29%

Isiflo AB

Gnosjö

Tillverkning och försäljning av mässings- och kompositprodukter för VVS och VA. Legotillverkning av kundspecifika produkter i mässing.


I över 100 år har Holmgrens Metall tillverkat och levererat produkter i mässing. Företaget har ett modernt pressgjuteri, CNC- och transfermaskiner för stång- och ämnesbearbetning. Tillsammans med systerföretagen Isiflo AS, Isiflo GmbH och Isiflo S.A.S. bildar vi Isiflo Gruppen som ägs av holländska Aalberts N.V.

I april 2020 bytte Holmgrens Metall namn till Isiflo AB. Varumärket Isiflo har länge använts som namn för det egna standardsortimentet av rördelar och slangnipplar.
Isiflo är idag tillverkare och leverantör av ett av marknadens bredaste sortiment av metallrördelar i mässing samt allrörskopplingar i mässing och komposit. Tillverkningen sker i Gnosjö och Raufoss i Norge, vårt standardsortiment säljs via grossister i hela Europa.

Företaget har en komplett process med egna resurser från projektledning och konstruktion till produktion och lagerhållning. Företaget är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Snabbfakta

Antal anställda

50

Omsättning

133097

Organisationsnr

5562349356

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Giessen, Automatdrehen, Lotmuffe, Lötkupplungen, Lötnippel, Radiatorkupplungen, Schlauchnippel, Rohrteile, brass, casting, automatic lathe, soldering sleeves, soldering fittings, soldering nipples, radiator couplings, hose nipples, pipe fittings, tube fittings, Mässing, gjutning, automatsvarvning, lödmuffar, lödkopplingar, lödnipplar, radiatorkopplingar, slangnipplar, rördelar, plaströrskoppling, servisventil, garnityr, betäckning, pe100

Avdelningar

Metall
Gjutning
Pressgjutning
Sandgjutning