Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 22
Måndag 25 maj
Grattis Urban
Valuta
EUR 10.55 0.00
GBP 11.81 0.02
USD 9.68 0.01
BÖRSEN 16:50
2.00%

Åminne Mekaniska Verkstad AB

Värnamo

Vi arbetar med konstruktion av specialmaskiner till industrin– maskiner som är funktionsanpassade och som effektiviserar tillverkningen av alla olika slags produkter. Vårt huvudfokus är att leverera funktion till kund. Funktion i form av kompletta specialmaskiner samt ombyggnationer och anpassningar av befintliga maskiner. Vi har bred kompetens som sträcker sig från serier av enkla standardmaskiner till komplicerade helautomatiseringar med flera axlar eller robotsystem. Vi konstruerar och tillverkar från idé till färdig automationslösning till olika former av tillverkningsindustri.
Vår affärsidé är att skapa en effektivare och tryggare tillverkningsprocess för Sveriges tillverkande företag, genom att bygga innovativa, funktionella och CE-märkta maskiner från idé till producerande anläggning, vilket ökar konkurrenskraften för kunden. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant, både vad gäller kunskap och tekniska lösningar.
Våra maskiner: - Reducerar operatörskostnader - Förbättrar produktkvalitén - Förbättrar anställdas arbetskvalité - Ökar produktionsutfallet - Ökar flexibiliteten i tillverkningen - Reducerar kassation - Reducerar kapitalkostnader (lager och ledtider) - Sparar utrymme i dyra produktionslokaler - mm.
Genom dynamisk 3D-modellering hittar vi eventuella problem redan i utvecklingsfasen och levererar noggrant genomtänkta konstruktioner.

Snabbfakta

Antal anställda

5

Omsättning

2103

Organisationsnr

5561511196

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Industriautomation, Maskinkonstruktioner, specialmaskiner, Robotsystem, Helautomatiseringar