Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 05 Söndag 5 februari Grattis Agata, Agda
Valuta
EUR 11.39 0.06 0.06
GBP 12.72 0.00 0
USD 10.55 0.17 0.169
BÖRSEN 17:30
0.35%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

”Vi vill få våra kunder att växa”

De är helhetsleverantörer av plåtbearbetning med spetskompetens inom bandbockning. AMVs ödmjukhet och laganda skapar växtkraft ute hos kunden.

 

Sedan Anderstorps Mekaniska Verkstad, AMV, valde att bredda utbudet med hela spektrat av plåtbearbetning har tillväxtkurvan pekat allt mer uppåt. Under hösten har man bland annat installerat en ny 6 kW planfiberlaser. Förändring och utveckling skapar positiv rörelseenergi, både för AMV och för deras kunder.

 

Investeringen i en ny planfiberlaser från Prima Power ökar AMV:s utbud och kapacitet. Ett steg mot att bli mer komplett som plåtleverantör.

 

Lagandan stärker teamet

 

– Vi trivs och mår bra tillsammans, vi är ödmjuka inför framtiden. Vi utvecklar både affärer och personal och investerar för tillväxt och för att kunna möta våra kunders krav, konstaterar vd Thomas Hiljemark. Han tillträdde för snart tre år sedan, ungefär samtidigt som erbjudandet breddades hos AMV.
– Idrotten har varit en stor del av mitt liv och mitt ledarskap inspireras mycket därifrån, att ta till vara på energin i gruppen och bygga en grym gemenskap ger i längden goda resultat. Allra bästa blir det när man också får inkludera kunden i den här gemenskapen, säger Thomas.

 

”Jag har hållit på med idrott i hela mitt liv. Jag gillar att vara i ett lag som ger varandra energi.” säger vd Thomas Hiljemark.

 

Plåtbearbetning med extra av allt

 

AMV är ett företag med innovativt tänkande och investeringsvilja. Dessa ledord har varit med sedan starten 1937. Tre bandbockningslinor med unika maskiner utgör hjärtat. Lägg därtill stansning, kantpressning, laserskärning och svetsning samt konstruktion och verktygstillverkning.
– När vi kommer med tidigt i processen och får erbjuda en helhetslösning är vi som allra bäst. Här kan vi verkligen hjälpa kunden att hitta smarta och effektiva lösningar som är hållbara och långsiktiga, säger Fredrik Andersson, säljare.

 

Inom bandbearbetning har AMV unik kompetens. Tre linor med automatiserade specialmaskiner gör AMV till Sveriges ledande specialist.

 

Från inredning till automotive

 

De beskriver sig själva som framtidens tillverkare med målet att hjälpa sina kunder till tillväxt. Och här talar vi om kunder inom allt ifrån inredning och byggindustri till automotive.

– Vi jobbar med många av kvalitetsverktygen inom automotive för att bli bättre inom alla segment. Tillsammans med kunden påverkar vi framtiden, säger Fredrik.

 

Först en kopp kaffe – sen förändrar vi världen tillsammans. Fr v: Thomas Hiljemark, Björn Hellkvist, Fredrik Andersson, Ann-Sofie Mellquist.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se 
Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se och AMVKONTAKTUPPGIFTER

AMV Anderstorps Mekaniska Verkstad AB

(AMV Anderstorps Mekaniska Verkstad AB)

Telefon: 0371-523260
Mail: thomas@amv-se.com

Besöksadress:
Idrottsv. 10
33433
Anderstorp

Postadress:
Idrottsv. 10
33433
Anderstorp

Webbadress:
www.amv-se.com