Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 44
Måndag 26 oktober
Grattis Amanda, Rasmus
Valuta
EUR 10.33 -0.04
GBP 11.39 -0.04
USD 8.74 -0.02
BÖRSEN 16:55
-2.86%

Anderstorps Transportband AB

ANDERSTORP

Skandinaviens ledande producent av trådtransportband. I nära samarbete med kunden utvecklar vi lösningar som optimerar produktionsprocessen.


Anderstorps Transportband AB är Skandinaviens ledande producent av trådtransportband. Vår marknad består av norra Europa, exportandelen är cirka 45% av vår produktion. Att vi har nått vår marknadsposition beror på att vi har ett mycket stort kunnande, både när det gäller tillverkning och användning av transportband. Lägg därtill att det nu är tredje generationen som arbetar med »ståltråd«, så förstår du att kunnandet finns i generna.

Trådtransportband används överallt där det fordras genomströmning i bandet, det kan vara värme, kyla, vätska eller gas. Exempel på användningsområden är infrysning, torkning, tvättning och värmebehandling. Inom alla dessa områden är det viktigt att du får rätt typ av band i rätt material – det är då vår tekniska rådgivning kommer in i bilden.

Snabbfakta

Antal anställda

6

Omsättning

10452

Organisationsnr

5562362540

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

transportband, Trådnätband, Härdugnsband, Värmebehandling, Industritvättmaskiner, Trådtransportband, Härdmattor, Härdugn, Gjuteri, Förderband, Nätmatta, härdning, odycote värmebehandling

Avdelningar

Blandade material
Egna produkter