Vecka 16 Måndag 15 april Grattis Olivia, Oliver
Valuta
EUR 11.56 -0.02 -0.022
GBP 13.53 -0.03 -0.029
USD 10.86 -0.03 -0.03
BÖRSEN 17:30
0.2%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Full fart i tomteverkstaden hos Arvids

Julklappar och gåvor till anställda har aldrig varit en bättre affär än just nu. Hos Arvids har man fullt upp med leveranser som sprider julglädje.

 

– Jag vet inte hur många företagare som har koll på detta, men Skatteverket har blivit extra generösa i corona­tider och har därför höjt det avdragsgilla beloppet för gåvor till anställda, säger Ingemar Arvidsson.

Normalt sett får värdet av en avdrags­gill julgåva inte överstiga 450 kronor inklusive moms.

– Men ända fram till 31 december 2020 kan du lägga på 1000 kronor extra, inklusive moms, på en gåva till personalen.

 

En julgåva kan få kosta lite extra i år – och ändå vara avdragsgill. Ett sätt att både sprida uppmuntran och att stödja det lokala näringslivet.

 

Viktigt att uppmuntra personalen

 

Och just i tider av oro som corona­pandemin har fört med sig så kan det vara viktigare och mer uppskattat än någonsin att uppmuntra sina anställda, menar Ingemar. Inför varje jul brukar Arvids Bok- och kontorscenter vända sig särskilt till sina företagskunder med förslag. Katalogen från RKV-gruppen,där Arvids ingår, är fullmatad.

– Men vi har också en egen katalog med ett ännu bredare sortiment. Vår styrka är och har alltid varit det breda sortimentet, konstaterar Ingemar.

 

 

Brett sortiment av ätbara favoriter 

 

Inför julen är de ätbara gåvorna favoriter för många.

– Chokladaskar är alltid populärt, men man vill kanske testa något annat. Vi kan till exempel erbjuda en mix av goda korvar och ostar, närproducerade från Småland, säger Ingemar. Det finns också gott om kvalitets­produkter för kök, inredning och design att välja emellan.

 

Pepparkakor och choklad är självskrivna favoriter bland julgåvorna.

 

 

Bonusgåva – och gåvokort


Eller varför inte en kombination av snygga köksredskap från Mannerström tillsammans med ett exklusivt gåvokort där mottagaren själv kan välja sin present och få den hemskickad.

– De här gåvokorten har blivit väldigt populära, säger Ingemar.

Arvids med sina butiker både i Anderstorp och Värnamo har utöver bokhandelssortimentet ett brett utbud av allt som behövs på företagets kontor, och även av förnödenheter ute i produktionen. Med turbil går dagliga leveranser till orter runt om i såväl Gislaved och Värnamo som Gnosjö kommun.

 

Hos Arvids har man packat företagens julgåvor i mer än 50 år. Nu är det dags igen! Tv Ulf Folmanis, th Ingemar Arvidsson.

 

 

FAKTA ARVIDS

Arvids finns i Anderstorp och Värnamo. Vi har ett brett utbud av kontorsmaterial, städ/hygien, emballage och böcker. Vi säljer även kaffemaskiner.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

 KONTAKTUPPGIFTER

Arvids Kontorscenter AB

(Arvids Kontorscenter AB)

Telefon: 0371587750
Mail: info@arvids.se

Besöksadress:
Storgatan 2
33433
ANDERSTORP

Postadress:
Storg. 2
33433
Anderstorp

Webbadress:
www.arvids.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår