Vecka 49 Fredag 8 december Grattis Virginia
Valuta
EUR 11.21 -0.07 -0.07
GBP 13.07 -0.01 -0.006
USD 10.39 -0.09 -0.09
BÖRSEN 17:30
-0.24%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Projektledare Kommunikation och digital marknadsföring - Axelent AB

Projektledare inom kommunikation och digital marknadsföring

Är du den som med lätthet kan dirigera strömmen av digitalt innehåll, som känner pulsen i varje klick och ser harmoni i data? Vi söker dig som är redo att ta projektledningen till nya höjder och se till att Axelent blir synonymt med innovation och engagemang i alla kommunikationskanaler.

I denna nyckelroll kommer du att: Du kommer att vara den som står i spetsen för att planera, genomföra och skapa banbrytande content för koncernens samtliga kommunikationskanaler. Din vardag kommer innebära att producera och samarbeta kring skapandet av marknadsföringsmaterial och säkerställa ett framgångsrikt samarbete med interna och externa leverantörer. Med dina insikter skapar du kreativa briefar som inte bara sätter syftet och målen, men som också inspirerar till effektfullt innehåll. Du kommer att ha ett nära samspel med vår digitala strateg för att synkronisera våra insatser och maximera vår impact. Du har djupgående kunskap om digital marknadsföringsprocess och beprövad förmåga att träffa rätt i hjärtat av målgruppen. I rollen kommer du tillsammans med teamet strategiskt utveckla och genomföra kommunikationsstrategier som speglar företagets vision och mål, och säkerställer att allt innehåll är relevant, engagerande och i linje med Axelents brand identity. Du använder dig av datadrivna metoder för att analysera och optimera kommunikationsaktiviteter, och tillämpa growth marketing-principer för att förbättra och utveckla innehållsstrategier och kampanjer. Du rapporterar till marknadschef och ger regelbundna uppdateringar om projektens framsteg, utfall och insikter för kontinuerlig förbättring.

Om dig:

Vi söker en erfaren projektledare som är en mästare på kommunikation och digital marknadsföring. Du har ett brinnande intresse för att leda projekt och är van vid att navigera i digitala miljöer med precision och kreativitet. Med strategiskt tänk och förmåga att driva och koordinera innehållsproduktion, tillsammans med det analytiska och resultatinriktade för att optimera och mäta effekten av innehåll. Erfarenheten av att arbeta tvärfunktionellt och bygga starka relationer är central, samt förmågan att effektivt sammanföra olika avdelningar mot gemensamma kommunikationsmål. Vi letar efter dig med en dokumenterad förmåga att leverera projekt i högt tempo och som är en föregångare inom området för att driva både kreativitet och affärsutveckling. Du håller dig uppdaterad på de senaste trenderna och nyheterna inom digital marknadsföring och kommunikation för att kontinuerligt förbättra och anpassa företagets kommunikationsåtgärder.

Din förmåga att agera proaktivt, tänka kreativt och arbeta affärsdrivet kommer att vara avgörande för Axelents framgång inom kommunikation och digital marknadsföring.

För att axla rollen har du några års erfarenhet av digital innehållsproduktion.

- Stark förståelse för hur man skapar engagerande och relevant innehåll för olika målgrupper.

- Erfarenhet av projektledning inom content produktion

- Stark förståelse för copywriting

- Goda färdigheter som skribent i digitala kanaler genom att skriva SEO-anpassad, målgruppsanpassad och tonsäker copy på engelska samt svenska.

- Följa upp och sammanställa kampanjer och annonsering. Använda analysdata för att identifiera nya projekt.

 

Övriga meriter är

 - Goda kunskaper inom Adobe-familjen

 

Vi erbjuder dig

- Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag -En trygg anställning i en stabil koncern - Stora möjligheter till personlig utveckling, flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta remote  - Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll - Inbjudningar till seminarier och annan utbildning för att kunna utvecklas inom ditt område - Tillgång till vårt egna gym, idrottshall och padelhall

 

Har du frågor om tjänsten kontakta marknadsansvarig Susanne Engvall susanne.engvall@axelent.se 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Axelents huvudkontor finns i Hillerstorp. Här sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning av våra nätväggssystem. Vi har utvecklats till att bli en komplett företagsgrupp vad gäller maskinsäkerhet och smarta lösningar för säker och effektiv industri, lager och förråd. Våra höga krav på säkerhet, snabbhet och smarta lösningar har gjort oss till en av marknadsledarna inom dessa segment. Idag finns vi representerade runt 30 försäljningskontor världen över.

Axelent Group består av de fem företagen Axelent AB, Axelent Engineering, Axelent Solutions, Axelent Wire Tray AB och Axelent Safe-X. Gemensamt för de fem bolagen är visionen om att göra industrin konkurrenskraftig, säker och lönsam genom automatisering, säkra lösningar, effektiva rutiner, funktion och kompetens.

 LEDIGA JOBB

Lagermedarbetare - Axelent AB

Orderplockare med driv och ansvarskänsla Våra kunder kräver snabba leveranser och hög kvalitet. Vi behöver nu utöka vårt team som sköter...

Produktionsplanerare - Axelent AB

Tillsammans fortsätter vi leverera säkerhet till världen!Med en stabil tillväxt rekryterar vi nu fler kollegor till helt nya roller.  Axelent erbjuder ett komplett...

FLER LEDIGA JOBB

KONTAKTUPPGIFTER

Axelent AB

(Axelent AB)

Telefon: 0370373730
Mail: sales@axelent.se

Besöksadress:
Kävsjöv. 17
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Box 1
33504
Hillerstorp

Webbadress:
www.axelent.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår