Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 22 Söndag 4 juni Grattis Solbritt, Solveig
Valuta
EUR 11.57 -0.07 -0.074
GBP 13.45 0.00 0
USD 10.8 -0.01 -0.012
BÖRSEN 17:30
2.21%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

De bästa säkerhetsåtgärderna är dem man inte ens märker?

Teos arbetsdag börjar med att ta sig till jobbet de 2,5 milen från Hestra där han bor. Redan innan Teo kommer in på lagret på Axelent görs den första säkerhetsåtgärden, genom att byta till stålhätteskor. För Teo handlar säkerhet i grunden om att få allt att fungera bra och effektivt samtidigt som det är säkert. I Sverige är vi verkligen duktiga på säkerhetslösningar i alla tänkbara situationer som bara finns där i vår vardag, förklarar han.?? 

 

"De bästa säkerhetslösningarna är dem man inte tänker på, och det är väl lite tanken bakom Axelents produkter också, att de ska finnas men knappt märkas men ändå göra nytta. Även om man kanske inte tänker på alla dessa säkerhetslösningar finns det ofta väldigt mycket tankearbete bakom dem, det är just därför de smälter in så bra i vår vardag.


Att känna trygghet och säkerhet i stort och inte bara i ens fysiska arbetsmiljö tycker Teo handlar mycket om att ha ett nätverk av människor som man alltid kan falla tillbaka på.?Jag vill påstå att jag känner mig trygg i grunden, och det handlar väl om ens familj."

 

 NYHETER

Axelent Wire Tray AB lanserer nytt produktsortiment designat för tuffa miljöer

Axelent Wire Tray, en ledande tillverkare av kabelhanteringslösningar, är stolta över att meddela lanseringen av en ny produktlinje av svarta trådstegar som uppfyller korrosionskrav...

Fördelarna med Axelents nya påkörningsprodukter

Axelent erbjuder ett brett utbud av smarta produkter för en säkrare produktions- och lagermiljö. Låt oss guida dig igenom fördelarna med våra produkter och hur du väljer...

LÄS ÄLDRE NYHETER

KONTAKTUPPGIFTER

Axelent AB

(Axelent AB)

Telefon: 0370373730
Mail: sales@axelent.se

Besöksadress:
Kävsjöv. 17
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Box 1
33504
Hillerstorp

Webbadress:
www.axelent.se