Vecka 49 Onsdag 6 december Grattis Nikolaus, Niklas
Valuta
EUR 11.31 -0.01 -0.014
GBP 13.21 0.00 0.001
USD 10.48 -0.01 -0.01
BÖRSEN 17:30
0.88%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Design Engineer/Tekniker

Vi söker en Design Engineer/Tekniker

 

Teknik & utvecklingsgruppen inom BabyBjörn är nybildad och har som uppdrag att utföra tekniska uppgifter inom produktutveckling och produktvård. Utveckling av produktionsteknik och automation ingår.

 

Du är delaktig i att utforma rätt processer för gruppen och att jobba med verksamhetsförbättringar och processförbättringar. Du är med tidigt i produktutvecklingsprocessen och utvecklar lösningar, metoder och utför analyser samt beräkningar för att leverera en ny produkt eller ett produktvårdärende mot utsatta mål inom kvalitet, tid och kostnad. Detta sker i krossfunktionellt samarbete, samt nära samarbete med produktcheferna och Industridesign.

 

I ditt dagliga ansvarsområden ingår det att ta fram systemlösningar, ritningar, beskrivningar, produktionsunderlag och BOM för nya produkter såväl som befintliga produkter.

Du har ett stort fokus mot att ta fram produkter enligt företagets övergripande designkriterier och rangeplan samt utveckla lösningar på produkter som efterlever företagets och kundens krav, önskningar och förväntningar.

 

Ditt uppdrag innebär även att ansvara för produktvård för alla våra befintliga produkter och dess verktyg. Det sker i nära samarbete med kvalitetsavd. som har den övergripande bilden av våra interna såväl som externa kvalitetesproblem. Det är teknikgruppens ansvar att ihop med kvalitetsavd. utforma prioriterade aktivteter och utföra dessa som levererar konstruktiva förbättringar inom kvalitet, leverans och kostnad av våra befintliga produkter.

 

Läs mer och ansök här: Design Engineer/TeknikerKONTAKTUPPGIFTER

BabyBjörn

(BabyBjörn)

Mail: info@babybjorn.com

Besöksadress:
Kulltorpsvägen 49
33374
Bredaryd

Postadress:
Kulltorpsvägen 49
333 74
BREDARYD

Webbadress:
www.babybjorn.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår