Vecka 21 Torsdag 23 maj Grattis Desideria, Desirée
Valuta
EUR 11.62 -0.01 -0.007
GBP 13.64 -0.02 -0.021
USD 10.74 0.00 0.003
BÖRSEN 17:30
0.04%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Bors Automation + Transfluid = sant

Automationsexperterna breddar utbudet inom rörbearbetning med den nya agenturen – från verktyg, standard och special till kompletta helhetslösningar.

 

 

– Transfluid har funnits länge i Sverige men när den tidigare agenten Anders Kullén gick i pension kunde vi ta över. Nu kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av standardmaskiner inom rörbockning och även vissa kap- och ändformningstekniker som vi tidigare inte haft i vår portfölj, säger Anders Henriksson, vd Bors Automation.

 

Sedan 1 september i år kan Bors Automation & Tool erbjuda tyska Transfluids breda sortiment av standardmaskiner inom rörformning.

 

 

”Nu kan vi göra det vi är bäst på”

 


Den nya agenturen innebär att Bors Automation & Tool kan leverera allt från verktyg, standard- och specialmaskiner till kompletta helhetslösningar – kombinerat med smart automation.
– Det här ger oss en stor fördel jämfört med tidigare. Vi har automatiserat mängder med bockmaskiner under årens gång. Nu har vi möjlighet att göra det vi är bäst på i kombination med Transfluids maskiner, säger Stefan Bengtsson, delägare Bors Automation.

 

Från standard till special. Stefan Bengtsson (tv) och Anders Henriksson (th) visar en egenkonstruerad standardmaskin för avklippning av rör som anpassats efter kunds produkt. 

 

 

Nyanställd teknisk säljare

 


Transfluids standardmaskiner spänner över allt ifrån manuella maskiner för enklare rörbearbetning upp till stora bockceller där den allra kraftigaste maskinen bockar rör upp till 325 mm i diameter med en bockradie på 925 mm.
– Vi ser det här som en stor möjlighet och en ny era i Bors Automations historia, säger Andreas Persson, nyanställd teknisk säljare.
Andreas kommer att åka ut och besöka kunder, både befintliga och nya, för att se behov och möjligheter, erbjuda service och guida till rätt lösningar.

 

”Jag ser fram emot att samarbeta med både befintliga och nya kunder för att förstå specifika krav och erbjuda skräddarsydda lösningar”, säger Andreas Persson, teknisk säljare.

 

 

Tillbaka till rötterna

 


På sätt och vis innebär den nya agenturen att Bors Automation & Tool kommer tillbaka till sina rötter.
– Far och farfar började verksamheten med standardmaskiner men med åren har det blivit mer och mer av special och automation. Kundernas behov har drivit oss att gå i mål med komplicerade specialmaskiner, och vi har tre automationselektriker som är fullbelagda med jobb. Men nu breddar vi oss igen med både special och standard, säger Anders Henriksson.

 

 

 

Fakta: Bors Automation & Tool AB – Verktyg och Automation inom rör-, tråd och profiler. Vi erbjuder enstycks maskindetaljer, verktyg, specialmaskiner och nyckelfärdiga robotceller.

 

Text: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Bors AutomationKONTAKTUPPGIFTER

Bors Automation & Tool AB

Telefon: 0370658850
Mail: info@borsautomation.se

Besöksadress:
Drömminge Eklunden 2
33174
BOR

Postadress:
Drömminge eklunden 2
33174
Bor

Webbadress:
www.borsautomation.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår