Vecka 49 Onsdag 6 december Grattis Nikolaus, Niklas
Valuta
EUR 11.32 -0.01 -0.008
GBP 13.22 0.01 0.007
USD 10.48 0.00 -0.002
BÖRSEN 17:30
0.88%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Ess i förpackningslösningar på Bredasten

Snart är det nya lager- och logistikcentret klart för inflyttning. Samtidigt byter förpackningsbolaget BåfiPac namn. Vi säger hej till Boxess!

 

 

– Ja, vi tycker att namnet passar oss väldigt bra. Vi är ju ett riktigt ess på att leverera boxar till våra kunder, säger vd Daniel Pettersson och ler.

Nysatsningen görs i nuvarande ägarform där Daniel ingår tillsammans med Marcus Pettersson och Patrik Magnusson. Sedan de tog över 2015 har kurvan pekat rakt uppåt och idag omsätter man runt 110 miljoner.

I samma koncern ingår produktionsbolaget Boxes & Labels med fabrik i Olsfors, där man investerar kraftigt i fördubblad produktionsyta och nya maskiner.

– Där sker också utveckling och framtagning av prototyper genom våra konstruktörer, säger Patrik.

 

”Vi tackar alla våra kunder för det förtroende vi fått under åren som BåfiPac och hoppas att våra kunder uppskattar vårt nya namn och vår nya profil”, säger vd Daniel Pettersson.

 

 

Storsatsar i Värnamo

 

– Men det vi verkligen vill lyfta fram är storsatsningen som vi gör här i Värnamo. Vi har byggt vår nya lokal på Bredasten för att bli ännu starkare här i regionen, förklarar Marcus.

4 000 kvm ska stå färdigt för inflyttning den 1 september och möjlighet finns att expandera framåt med ytterligare 6 000 kvm. Nyanställningar görs parallellt med detta.

– Från att ha haft lager på fyra olika platser centraliserar vi allt för bättre servicegrad och snabbare leveranser. Vi satsar för att möta våra kunders behov ännu bättre, säger Rickard Andersson.

 

BåfiPac blir Boxess och flyttar in i nybyggda lokaler på Bredasten. Fr v: Rickard Andersson, Helene Jonson, Daniel Pettersson, Patrik Magnusson och Marcus Pettersson.

 

 

Fokus på miljö och hållbarhet

 

Boxess har ett starkt fokus på miljö och hållbarhet. De nya lokalerna utrustas med såväl solceller som energisnål belysning och bilarna som används vid kundbesök är ­elektrifierade. Boxess är även en del av Boxon-koncernen som fick guld i Ecovadis miljöutvärdering.

– Vi beräknar våra utsläpp, minskar vårt koldioxidavtryck och stödjer klimatskyddet. Det är en viktig satsning som gör skillnad både för oss och våra kunder, säger Helene Jonson.

 

Boxess erbjuder ett brett sortiment av förpackningslösningar, från lagerhållna standardartiklar till kundanpassade konstruktioner och tryck.

 

 

 

FAKTA Boxess

Din småländska förpackningspartner med kundanpassade lösningar för både små och stora företag. Vårt fokus är alltid ökad lönsamhet för kunden.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: BoxessKONTAKTUPPGIFTER

Boxess

(Boxess)

Telefon: 0370305100
Mail: info@boxess.se

Besöksadress:
BREDASTENSVÄGEN 20
33144
Värnamo

Postadress:
BREDASTENSVÄGEN 20
33144
Värnamo

Webbadress:
boxess.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår