Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03 Måndag 17 januari Grattis Anton, Tony
Valuta
EUR 10.3 0.06 0.064
GBP 12.35 0.1 0.098
USD 9.02 0.09 0.087
BÖRSEN 17:30
0.00%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Smarta och säkra lager – i rätt tid

Framtidens lager- och logistiklösningar bygger på tre nyckelord: snabbare, säkrare och smartare. Det är också kundlöftet från BLS Lagersystem.

 

Logistiklösningar och lagersystem blir en allt viktigare fråga för lönsamma företag. Produktionsflöden optimeras i alla steg – men vad händer sen?
– Sista steget är logistiken. Här finns verkliga möjligheter till optimering som ökar lönsamheten. Kunderna kräver allt snabbare leveranser idag vilket kräver effektivare logistikflöden. Den som kan leverera snabbt är den som vinner affären, säger Emil Erlandsson, vd och delägare av BLS Lagersystem.

 

BLS har hittat lösningen som marknaden efterfrågar – smarta och säkra lagersystem, tillverkade och levererade direkt från Kulltorp, berättar vd Emil Erlandsson.

 

Viktiga löften till kund


Här spelar effektiva lagersystem en nyckelroll, något som märks inte minst genom den växande näthandeln. Enligt Handelns Ekonomiska Råd kommer upp emot 75 procent av all detaljhandel att ske online innan 2025.
– Detta påverkar alla i hela ledet bakåt och ställer hårda krav på producenter och leverantörer av både produkter och tjänster, säger Emil.
Som företag måste man lova kunder det de vill ha, menar Emil, och självklart hålla dessa löften.
– Min farfar sa alltid att ett handslag är ett handslag, även om du vinner eller förlorar på affären. Detta lever både jag och min bror efter idag, och vi sover båda gott om nätterna.

 

BLS vill vara Nordens bästa leverantör av lagersystem. Från vänster Emil Erlandsson, vd; Niklas Maunonen, konstruktion och utveckling; Ali Chahrour, försäljning.

 

Kontroll på produktion och leverans från början till slut


Kundlöftet som BLS ger är snabba leveranser av smarta och säkra lager.
– Alla företag lovar stort i reklamen, men vi bevisar att vi har smarta lagersystem och kan leverera den snabbaste och mest effektiva lösningen. Och detta lyckas vi med genom att vi har kontroll på från lösning, produktion och leverans från början till slut, säger Emil.
BLS Lagersystem har flera mångmiljonprojekt på gång som bland annat innefattar lagerlösningar inom näthandeln. Företagets kraftiga tillväxt – man ökar med 35 procent bara i år – visar att behovet av optimerade, lättarbetade och ergonomiska lagerlösningar är stort.

 

Snabbt, enkelt, billigt och smart. Som när BLS hjälpte Byggmax med att hitta en kombinerad lager- och butikslösning där kunderna plockar sina varor själva. Lösningen tål höga belastningar och ger bra exponering samtidigt som det är enkelt för kunden att plocka ihop sina varor.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se och BLSKONTAKTUPPGIFTER

Brännehylte Lagersystem AB

Telefon: 0370305000
Mail: order@blsab.se

Besöksadress:
High chaparral
33596
Kulltorp

Postadress:
Box 12
33504
Hillerstorp

Webbadress:
www.blsab.se