Vecka 25 Fredag 21 juni Grattis Alf, Alvar
Valuta
EUR 11.24 0.00 0
GBP 13.29 -0.01 -0.006
USD 10.5 -0.01 -0.005
BÖRSEN 17:30
0.9%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Ekonomipartner med driv och engagemang

De är mer än en redovisningsbyrå. Med bredd och spetskompetens tar sig Bredaryd Ekonomipartner an allt inom rådgivning och affärsutveckling.

 

 

– Trots att vi bara är sex anställda i företaget så har vi väldigt stor bredd vilket gör att vi kan ge våra kunder ett brett erbjudande, säger Minela Cisic.

Hos Bredaryd Ekonomipartner finns nämligen förutom auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter även certifierad controller och HR-kompetens.

 

Bredaryd Ekonomipartner är den flexibla, lokala ekonomikonsulten där alla medarbetare känner samma delaktighet och driv att hjälpa sina kunder. Fr v Emelie Grändevall, Minela Cisic, Henric Dolfén, Kristina Johansson, Lina Gustavsson och Anne Turesson.

 

Viktigt med personligt bemötande

 

En personlig relation och ett personligt bemötande där kunden alltid har samma kontaktperson hör till ledorden hos Bredaryd Ekonomipartner.

– I den här personliga relationen kan våra kunder känna sig trygga med att ingen fråga är för liten eller för stor, säger Minela.

Har man en fråga är det bara att slå en signal. Och ibland, förklarar Minela, kanske man som kund inte ens har en konkret frågeställning.

 

I coronatider är det viktigare än någonsin att få rätt hjälp med ekonomiska frågor. ”Vi är små och flexibla och kan ge våra kunder hjälp när den behövs”, säger Minela Cisic och Kristina Johansson, som startade Bredaryd Ekonomipartner för fyra år sedan.

 

Lösningar som effektiviserar och förenklar


– Där upplever vi att vi har kundens förtroende, att de känner sig trygga att använda oss som professionellt bollplank och stöd utifrån sin omständighet, säger Minela.

Bredaryd Ekonomipartner jobbar med heltäckande ekonomitjänster i de flesta affärssystem, ofta direkt ute hos kund, där man lär känna kärnverksamheten på ett avgörande sätt.

– Vi vänder oss till många olika branscher och skräddarsyr insatser utifrån företagens olika behov och önskemål, säger Minela.

 

Kunder är alltid välkomna på besök hos Bredaryd Ekonomipartner. ”Vi har alltid nybryggt kaffe att bjuda på, men vi gillar också att möta kunderna i deras miljö”, säger Henric Dofén.

 

Proaktivitet banar väg för utveckling


Kollegan Kristina Johansson instämmer.

– Vi försöker också att vara proaktiva, hjälpa våra kunder med vår kunskap och vårt kunnande och se möjligheter och vägar till utveckling.

Läget mitt i Gnosjöregionen är bästa tänkbara. I princip alla av Bredaryd Ekonomipartners anställda har sina rötter här och känner många av företagen, både genom samarbeten och olika nätverk – samarbeten som är fruktbärande på många sätt.

– Våra kunder i den här regionen har ett sånt driv, de är väldigt engagerade i sina företag, och vi drivs tillsammans med dem och smittas av deras engagemang, berättar Kristina.

 

 

 

FAKTA BREDARYD EKONOMIPARTNER AB

Bredaryd Ekonomipartner AB är ett lokalt ekonomikonsultbolag som tror på lång­siktiga samarbeten där ingen fråga är för liten eller för stor.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Bredaryd Ekonomipartner AB

(Bredaryd Ekonomipartner AB)

Telefon: 0735904318
Mail: info@bredarydekonomi.se

Besöksadress:
Industrivägen 15
33372
BREDARYD

Postadress:
Industriv. 15
33372
Bredaryd

Webbadress:
bredarydekonomipartner.se/Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår