Vecka 30 Måndag 22 juli Grattis Magdalena, Madeleine
Valuta
EUR 11.68 0.06 0.06
GBP 13.87 0.08 0.082
USD 10.73 0.05 0.046
BÖRSEN 17:30
1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Maskinleveranserna rullar från Värnamo

Från CAD-modell av detalj via bearbetningsmaskin och fixturering till färdigt produktionskoncept – Bromi Gruppens helhetslösningar levererar.

 

 

Demohallen är välfylld av maskiner som är på väg ut till kund och ännu fler väntar på lagret. 2022 var ett riktigt bra år för Bromi Gruppen.

– Och även 2023 har börjat väldigt bra.

Vi ser mycket förfrågningar på automatisering fortfarande. De flesta större ordrarna är turn-key lösningar där kunden kommer med en produkt och vi lämnar förslag på maskin, ­fixturering och automatisering, säger Martin Ritsinger, Pre Sales Manager.

 

Med Tech Centret i Värnamo har Bromi Gruppen en perfekt utgångspunkt – mitt i hjärtat av Gnosjöregionen. Tv Dennis Lindroth, th Martin Ritsinger.

 

Rätt applikation ger större processäkerhet

 

Bromi Gruppen med sitt Technical Center i Värnamo har en stark applikationsavdelning som tar fram helhetslösningarna till kunden, från ax till limpa. Alexander Kristensen jobbar på svarvsidan med Bromis agenturer Citizen och Miyano.

– När kunden kommer med en ritning kan vi ge cykeltid, ta fram verktygsupplägg och se till att kunden får utbildning och all support som behövs efter avslut, säger Alexander.

 

Miyano är Japans äldsta stångsvarvstillverkare och en av flera tunga agenturer hos Bromi Gruppen, berättar Alexander Kristensen.

 

 

Ibland handlar det om helt nya produkter

 

– Andra gånger vill kunden förbättra en befintlig produkt som behöver ­produceras bättre, billigare och med större processäkerhet.

 

 

Serviceavtal – en trygghet för kunden


Kollegan Andreas Jonhamre jobbar som applikationstekniker på frässidan med starka agenturer som Brother – den japanska giganten inom fleropar som betjänar några av de mest krävande kunderna inom bland annat fordonsindustri.

–  Brother har precis kommit med de första simultant 5-axliga maskinerna och det är även ett nytt styrsystem på gång till alla Brothers maskiner, säger Andreas.

 

Brother bjuder på flera maskinnyheter. ­”Samtliga modeller har uppgraderats och SPEEDIO M200Xd1-5AX är den första simultant 5-axliga”, säger Andreas Jonhamre.

 

 

Sida vid sida med Bromis applikationsavdelning jobbar serviceteamet där Dennis Lindroth är ansvarig för planering och koordinering av de sju serviceteknikerna som är strategiskt utlokaliserade runt om i landet. Här handlar det om allt ifrån fysisk service med olje- och filterbyten till kontrolluppriktning och backup.

– Vi jobbar mot serviceavtal med våra kunder och det är något man som kund verkligen tjänar på, eftersom det minimerar risken för onödiga ­driftstörningar, säger Dennis.

 

 

 

FAKTA
Bromi Gruppen – helhetslösningar från förfrågan till produktionsstart, snabb service och support med agenturer Brother, Citizen, Miyano, XYZ, OKK, Willemin-Macodel.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Bromi Gruppen AB

Telefon: 0370-378500
Mail: info@bromigruppen.se

Besöksadress:
Hovslagarevägen 5
33153
Värnamo

Postadress:
Hovslagarev. 5
33153
Värnamo

Webbadress:
bromigruppen.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår