Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 27 Torsdag 7 juli Grattis Klas
Valuta
EUR 0.00 0.00 0
GBP 12.58 0.02 0.016
USD 10.55 0.05 0.046
BÖRSEN 17:30
2.68%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Delivery on time every time

Vissa saker ska bara fungera – och att ha rätt C-Parts på plats är ett sånt exempel. Bufabs koncept ”Logistic Solutions made Easy” gör det möjligt.


Från det helautomatiserade lagret i Värnamo skeppas 70 ton detaljer ut och in varje dag. Bufab Sweden står för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts. Nu har logistikexperterna vässat utbudet ännu mer för sömlösa, snabba och bekymmerslösa leveranser.

 

Molnbaserad tjänst för sömlösa leveranser

 

– Vi kallar det för Logistic Solutions Made Easy. Vi har samlat ihop våra logistiklösningar globalt i gruppen vilket bland annat har resulterat i EasyTrack, berättar Josanna Holmstrand, konceptägare.

 

EasyTrack är en molnbaserad tjänst som gör hanteringen av C-Parts enklare än någonsin. Tillsammans med någon av de hårdvarulösningar som Bufab erbjuder, får kunden en bättre överblick av sina C-parts samt ett förenklat beställningsförfarande som sparar tid och resurser för kunden.

 

Med Easy Drop, en del av logistiksystemet EasyTrack, placeras en order så snart du släpper ner den tomma boxen. Siemens har som första kund i Sverige implementerat systemet.

 

Kapar ledtider rejält

 

– Med vårt nya koncept tillsammans med EasyTrack i spetsen kapas ledtider och interna kommunikationer rejält. Det är ett enkelt, visuellt system där vi verkligen kan göra skillnad för kunden, säger Josanna Holmstrand. Ett företag som drar nytta av EasyTrack är Siemens som idag är en av Bufabs största kunder.

– Vi levererar över 2000 artiklar till Siemens och håller på att implementera EasyTrack fullt ut. Det är ett koncept som verkligen sparar tid hos kunden, som alltid har sina C-Parts hemma utan att behöva göra en enda manuell beställning, säger Kalle Berggren, Key Account Manager.

 

Hanteringen av C-Parts blir enklare än någonsin med Bufabs nya logistiksystem EasyTrack, förklarar Josanna Holmstrand, konceptägare, och Kalle Berggren, Key Account Manager.

 

Skalbart koncept som passar alla

 

Men man behöver inte vara ett globalt storföretag som Siemens för att dra nytta av EasyTrack.

– Konceptet är skalbart och innebär ingen stor investering. Vi ser ett ökat behov inom all tillverkande industri där man har ett stort flöde av C-Parts. Just in time är ett måste, och här gör EasyTrack stor skillnad, säger Martin Älverdal, försäljningschef Bufab Sweden.

 

Kunden får bättre koll på sitt interna flöde av C-Parts med hjälp av den molnbaserade logistiktjänsten EasyTrack. 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se och Bufab SwedenKONTAKTUPPGIFTER

Bufab Sweden

(Bufab Sweden)

Telefon: 0370696900
Mail: info@bufab.com

Besöksadress:
STENFALKSVÄGEN 1
33141
Värnamo

Postadress:
BOX 2266
33102
Värnamo

Webbadress:
www.bufab.com