Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 27 Torsdag 7 juli Grattis Klas
Valuta
EUR 10.73 -0.01 -0.012
GBP 12.56 0.00 -0.002
USD 10.54 0.03 0.031
BÖRSEN 17:30
2.68%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Detaljerna som får bygget att hänga ihop

Bufab expanderar leveranserna av C-parts till möbel- och byggindustri. Med förvärvet av danska HT Bendix är sortimentet större än någonsin.

 

 

Grunden är densamma som den alltid har varit för Bufab, ledande partner inom Supply Chain:

– Vi har produkter anpassade efter kundens behov och ser till att detaljerna finns tillgängliga hos kunden på ett smidigt sätt, säger Jonas Almqvist, ansvarig för Bufab Bygg & Möbel, tidigare Bufab Kit.

 

Allt för tillverkare inom möbelindustri

 

Förra året förvärvades det danska bolaget HT Bendix som är specialister inom C-parts till möbelindustrin, exempelvis av kontorsmöbler, kök och badrum. Den omfattande produktkatalogen rymmer tusentals artiklar, allt ifrån vanlig skruv och spik till gångjärn, monteringsbeslag, handtag, lås och dörrstopp.

– Med förvärvet har vi utökat vårt sortiment rejält. Vi har allt på lager och kan serva både mindre och större kunder på ett ännu bättre sätt, säger Jonas.

 

Bufab Bygg & Möbel erbjuder ett komplett sortiment av C-parts som riktar sig både till större och mindre kunder.

 

Komplett sortiment av fästelement för bygg

 

En betydande kundgrupp ägnar sig åt storskalig serieproduktion inom bygg, exempelvis av fönster, dörrar och trappor till kompletta husleverantörer.

– Vi har allt som behövs för infästning av trä, stål, skivor och betong , även specialprodukter och sammansatta produkter i olika material. Vi får saker och ting att fastna och hänga ihop, säger Jonas.

En stor nyhet under hösten är att Bufab Bygg & Möbel under hösten 2020 även lanserar säkerhetsprodukter till dörr- och fönstertillverkare.

 

 

 

Global aktör med hjärtat i Värnamo

 

Bufab som grundades 1977 av två unga entreprenörer är idag ett globalt börsbolag med 1 350 medarbetare i 43 helägda dotterbolag i 28 länder och med en omsättning på 4,2 miljarder SEK (2018). Huvudkontoret ligger alltjämt i Värnamo och målsättningen densamma- att hjälpa kunden till ökad produktivitet och minskade kostnader.

– Vår vision är att vara det allra bästa valet för våra kunder. Vi levererar lösningar, säger Jonas Almqvist.

 

Här är teamet som servar kunderna inom bygg- och möbelindustri. ”Vi får saker och ting att fastna och hänga ihop!”

 

 

 

Fakta Bufab Sweden AB

Ledande Supply Chain Partner med tjänster och lösningar inom tillverkning, kvalitet, sourcing och logistik. Vi hjälper dig att öka din produktivitet!

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Bufab SwedenKONTAKTUPPGIFTER

Bufab Sweden

(Bufab Sweden)

Telefon: 0370696900
Mail: info@bufab.com

Besöksadress:
STENFALKSVÄGEN 1
33141
Värnamo

Postadress:
BOX 2266
33102
Värnamo

Webbadress:
www.bufab.com