Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 20 Onsdag 18 maj Grattis Erik
Valuta
EUR 10.5 0.03 0.035
GBP 12.41 0.02 0.015
USD 10 0.08 0.079
BÖRSEN 17:30
-1.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Traineeprogram skapar rörelse framåt

Unga talanger med ambitioner att leda söker sig från hela landet till Bufab Sweden i Värnamo – och skapar växtkraft för både företag och individ.

 

När GnosjoRegion.se kommer på besök har de fem nya deltagarna i Bufabs Management Traineeprogram precis påbörjat sin andra dag. Rummet fylls av förväntan och engagemang när Martin Älverdal och Kalle Berggren går igenom Bufabs logistiklösningar med gruppen. Alla fem har en masterexamen i bagaget.

– Vi hade närmare ett 100-tal sökanden från hela Sverige, jättemånga fina kandidater. Att vi jobbar med inriktningen management och att vi är ett publikt bolag med god tillväxt skapar attraktionskraft, konstaterar Martin.

 

Kalle Berggren och Martin Älverdal, ansvariga för traineerna, går igenom Bufabs logistiklösningar med den nya gruppen av trainees.

 

Verktyg för rekrytering och kompetensförsörjning

 

Och faktum är att traineeprogrammet, som Bufab startade redan 2009, har varit ett viktigt verktyg i rekrytering och kompetensförsörjning.

– Alla som söker strävar på sikt efter en ledande roll och merparten av alla som gått traineeprogrammet hos oss har blivit kvar som anställda och verkligen påverkat bolaget, säger Kalle.

På så vis är traineeprogrammet en tydlig avsiktsförklaring från Bufabs sida sett.

– Vi vill att de som kommer hit ska se vår verksamhet med nya ögon, att de ska komma med nya idéer och utmana oss – och vi har blivit ett mycket bättre bolag tack vare det.

 

Bufabs Management Traineeprogram skapar växtkraft när unga talanger med nya idéer ser verksamheten med nya ögon.

 

”Vi gasar oss ur pandemin”

 

Kalle konstaterar att Bufab Sweden har klarat pandemins utmaningar bra hittills, och det gör att man kan lägga in nästa växel.

– Vi gasar oss ur pandemin.

Att ett bolag med 140 anställda kan ta emot så mycket som fem trainees är ett exempel.

– Vi tror på framtiden, det händer mycket i hela Bufabgruppen just nu, och vi är hungriga på en fortsatt tillväxtresa, säger Martin Älverdal.

 

Ledande supply chain partner


Bufab har sedan starten i Småland 1977 utvecklats till ett internationellt börsbolag med verksamhet i 28 länder och totalt cirka 1300 anställda.

Bufabs omsättning uppgick 2020 till 4,8 miljarder SEK och man är ledande supply chain partner med tjänster och lösningar inom tillverkning, kvalitet, sourcing och logistik.

 

 

FAKTA
Bufab Sweden – ledande Supply Chain Partner med tjänster och lösningar inom tillverkning, kvalitet, sourcing och logistik. Vi hjälper dig att öka din produktivitet!

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Bufab Sweden

(Bufab Sweden)

Telefon: 0370696900
Mail: info@bufab.com

Besöksadress:
STENFALKSVÄGEN 1
33141
Värnamo

Postadress:
BOX 2266
33102
Värnamo

Webbadress:
www.bufab.com