Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 20 Måndag 16 maj Grattis Ronald, Ronny
Valuta
EUR 10.5 0.02 0.018
GBP 12.34 0.00 -0.004
USD 10.07 0.00 0.001
BÖRSEN 14:24
0.29%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

BYGGA GWG AB

Värnamo

Entreprenad, förtroendeuppdrag, byggservice och fastighetsförvaltning. En privatägd byggfirma med kontor i Värnamo, Gnosjö och Gislaved.


BYGGA är ett lokalägt entreprenadföretag där kunskap, erfarenhet och kvalitet från tre etablerade byggbolag i Värnamo, Gnosjö och Gislaved, samlats under ett och samma varumärke. Vi riktar oss mot både privatpersoner, företagskunder och offentlig sektor. Sedan den 1:a september går Bygga Värnamo, GnosjöBygg och GisleBygg under det samlade namnet BYGGA. Med ett helt nytt ansikte och en gemensam varumärkesprofil blir vi nu ett och samma företag.

BYGGA har en lång och gedigen erfarenhet både när det gäller om- och tillbyggnad, och nybyggnation. Vi åtar oss totalentreprenad från idé och ritning till nyckelfärdig fastighet, helt beroende på hur omfattande projekt det handlar om. Tack vare vår kompetenta personal kan vi erbjuda helhetslösningar som är anpassade och framtagna helt efter kundens behov och önskemål.

I nuläget har vi fyra huvudsakliga affärsområden; entreprenad, förtroendeuppdrag, byggservice och fastighetsförvaltning. Vi är en privatägd byggfirma med ca 70 anställda och med kontor i Värnamo, Gnosjö och Gislaved. Tack vare vår breda kompetens och tillgänglighet i regionen, kan vi tillhandahålla en nära relation med våra kunder.

Snabbfakta

Antal anställda

56

Omsättning

172094

Organisationsnr

5564010659

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

snickare, byggföretag, byggbolag, bygga, byggentreprenör, värnamo näringsliv, byggare

Avdelningar

Lokal Service
Hantverkare
Snickare
Måleri, tak, golv
El, VVS