Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 49 Måndag 6 december Grattis Nikolaus, Niklas
Valuta
EUR 10.34 -0.01 -0.009
GBP 12.12 0.01 0.013
USD 9.16 0.01 0.009
BÖRSEN 17:30
0.00%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Siffror betyder allt hos Byrån i Gnosjö

Det är personligt, nära och kundanpassat. Nästan allt som händer i en verksamhet kan omvandlas till siffror och bearbetas. Det handlar om redovisning.

 

 

– Löner, bokslut eller ett företags externa ekonomiavdelning – vi jobbar flexibelt efter kundens önskemål och kan växla upp efter behov, säger vd och ägare Kajsa Karlsson.

 

Ibland har man kundmötet på kontoret i Gnosjö, andra gånger arbetar man ute hos kunden. Flexibilitet är ett ledord för Byrån i Gnosjö.

 

En personlig relation

 

Kundkretsen som sträcker sig geografiskt över hela Gnosjöregionen – och även utanför – omfattar både små och stora företag.

– Vi har en väldig bredd vad gäller branscher och det handlar aldrig om storlek på kund för oss. Det handlar bara om bra samarbeten, säger Kajsa. För att ta hjälp när det gäller siffror och ekonomi är både personligt och utlämnande.

– Vi jobbar så nära våra kunder och får en sådan inblick i en företagares vardag, särskilt när det gäller småföretagare. Det blir en personlig relation där samarbete är a och o, säger Kajsa.

 

Byrån i Gnosjö är den lilla och personliga samarbetspartnern inom ekonomi – med stor bredd av kunder.

 

 

”Man ska känna sig välkommen”

 

Att Byrån i Gnosjö erbjuder tjänster inom ekonomi och verksamhetsutveckling behöver ibland förtydligas. Det har nämligen hänt mer än en gång att förbipasserande och andra gissat att Byrån ägnar sig åt reklam eller inredning. Kliver man innanför dörrarna till magasinet på Långgatan i Gnosjö kan man förstå den missuppfattningen. Ett trevligare och snyggare kontor får man nämligen leta efter.

– Vi vill att man ska känna sig välkommen hos oss och det får vi också höra från våra kunder att de gör. Vi upplever att det finns ett gott förtroende. Flera kunder har varit med oss ända sedan starten, säger Kajsa.

 

”Man ska känna sig välkommen hos oss” säger Kajsa Karlsson, som äger och driver Byrån i Gnosjö.

 

 

Växer och rekryterar fler medarbetare

 

Hon startade Byrån i Gnosjö tillsammans med en väninna för 17 år sedan. Då började man som konsulter till sin forna arbetsgivare.

– Sedan 2013 driver jag Byrån själv tillsammans med en handfull medarbetare. Just nu har vi också ett rekryteringsbehov eftersom vi växer, säger Kajsa Karlsson.

 

 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Byrån i Gnosjö

 KONTAKTUPPGIFTER

Byrån i Gnosjö AB

Telefon: 0370333630
Mail: info@byran.nu

Besöksadress:
Långgatan 32
33531
Gnosjö

Postadress:
Box 155
33524
Gnosjö

Webbadress:
byran.nu