Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 13 Tisdag 28 mars Grattis Malkolm, Morgan
Valuta
EUR 11.21 -0.01 -0.011
GBP 12.75 0.00 -0.003
USD 10.38 -0.05 -0.049
BÖRSEN 17:30
1.24%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Proffs på mer än färg

Personlig service, spetskunskap och hög tillgänglighet skapar förtroende hos kunderna. Calles Färghall i Gislaved är proffs på mer än färg.

 

Den som kliver in i Calles Färghall möts av 500 kvadratmeter fylld av inspiration i form av färg, tapet och inredning. Bakom första anblicken döljer sig också en totalleverantör till företag och industri.
– Vi erbjuder professionella kvalitetsprodukter och samarbetar med marknadens ledande leverantörer. Vi erbjuder personlig service och kunskap på alla områden vad gäller allt ifrån industrifärg och hygienartiklar till städ- och sopmaskiner, säger Kenneth Skoogh, vd och ägare.

 

Colorama Calles Färghall i Gislaved har ett fullfärgssortiment och erbjuder 500 kvadratmeter fyllda med inspiration och förnödenheter. ”Vi är proffs på mer än färg” säger Kenneth Skoog.

 
Industrifärg med snabb service


Specialist och mångårig medarbetare på industrisidan är Glenn Heljevik. Han hjälper kunderna att hitta rätt produkt och kulör och bistår såväl snickerier som metallindustrier med rätt färg i rätt tid från leverantörerna Tikkurila och Teknos.
– Vi levererar fraktfritt till kunder inom närområdet. Kunden kan också hämta sin färg direkt här i butiken. Jag tror att man upplever fördelarna med att ha en lokal partner, säger Glenn Heljevik.

 

På industriavdelningen får kunderna hjälp av Glenn Heljevik att hitta rätt kulör och få rätt färg i rätt tid.

 
Förnödenheter till industri och näringsliv


Tomas Larsson ansvarar för försäljningen av förnödenheter inom exempelvis hygien, förbandsmaterial och förbrukningsartiklar riktat till offentlig sektor och industri, allt ifrån handskar och torkpapper till entrémattor och städmaskiner.
– Jag gör företagsbesök i princip dagligen och löser kundens problem, tar reda på vad varje kund behöver och hittar de bästa alternativen. Att vi är en totalleverantör är en stor fördel för kunden, säger Tomas Larsson.

 

Calles Färghall är återförsäljare av Hako städmaskiner och har ett brett utbud av allt som rör städ och kem. Tomas Larsson besöker företagen och offererar lösningar.

 
Färghandel och proffsbutik med bästa läge


Calles Färghall grundades i Skillingaryd 1965 av Kenneths far Calle. Företaget har funnits i Gislaved sedan 1976 och 2010 flyttade man till nybyggda lokaler centralt på Järnvägsgatan.
– Vi har en bred kundgrupp, från privatkonsument till industri, och servar alla kunder med vår kunskap och vårt engagemang. Genom samarbete med våra hantverkskunder, kan vi erbjuda och förmedla hjälp med måleri och golvläggning mm, säger Kenneth Skoogh.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Colorama Calles Färghall i Gislaved

(Colorama Calles Färghall i Gislaved)

Telefon: 037110069
Mail: info@callesfarg.se

Besöksadress:
Järnvägsgatan 14
33230
Gislaved

Postadress:
Järnvägsg. 14
33230
Gislaved

Webbadress:
www.callesfarg.se