Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 05 Söndag 5 februari Grattis Agata, Agda
Valuta
EUR 11.39 0.06 0.06
GBP 12.72 0.00 0
USD 10.55 0.17 0.169
BÖRSEN 17:30
0.35%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Det pigga och kompetenta städbolaget

Cleanera är en frisk fläkt i städbranschen. De levererar skinande resultat med egen utbildningsakademi - och motiverade och engagerade medarbetare.
Redan en snabb titt på hemsidan ger vinken om att det här är ett företag med tydlig vision. Alla medarbetare presenteras personligt med bild och kort text. Du ska veta vem som städar på ditt företag - och att det är personer med hög kompetens.
Snabb expansion. "Idag har vi kunder i hela Gnosjöregionen och tittar även på etablering i Jönköping och Göteborg" berättar vd Alexander Åsberg och Anna Frank, teamledare lokalvård.
 

"Vi vill höja branschens status"

- Vi vill vara en aktör som höjer branschens status. Det ska vara roligt att jobba i det här yrket! säger vd Alexander Åsberg som själv har en bakgrund som rörmokare.
På ett år har man gått från två till tio heltidsanställda och profilerar sig som helhetsleverantör vad gäller fastighetsservice, lokalvård och utomhusskötsel. Cleanera levererar dessutom fruktkorgar, kaffemaskiner och entrémattor till företag - och erbjuder hemstädning. 
- Det ska räcka med ett samtal och en leverantör, säger Alexander.
 
Skinande rent med Cleanera. Företaget har ett brett serviceutbud till företagen och erbjuder även hemstädning.
 

Utbildning i Cleanera Academy

Kanske är det Cleaneras starka fokus på utbildning som gör att man hittat en egen nisch. Cleanera Academy är en "serviceskola för framtiden" som ger medarbetarna möjlighet att växa och göra karriär. Utbildningen löper parallellt med arbetet och man har även ett samarbete med SFI så personer med språksvårigheter snabbare kan komma in i jobbet.
- Cleanera Academy har resulterat i väldigt motiverad och duktig personal. Och utbildad och välmående personal gör ett bättre jobb, konstaterar Alexander.
 

Brett utbud till företagskunder

Bland företagskunderna återfinns både mindre och större industrier där man servar med allt ifrån veckostädning till daglig översyn av personalutrymmen, kontor och industrigolv.
- Vi kan även erbjuda höghöjdsstädning uppe på ventilationsrör och balkar. Vi ligger i framkant vad gäller miljö och teknik och man får gärna kontakta oss för en gratis behovsanalys, säger Alexander Åsberg.
 
Välfylld fruktkorg, kakor till kaffet - och kaffemaskin förstås. Cleanera erbjuder helhetslösningar som underlättar vardagen.
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se


KONTAKTUPPGIFTER

Cleanera AB

Telefon: 0370-333080
Mail: info@cleanera.se

Besöksadress:
High Chaparral
33596
Kulltorp

Postadress:
High chaparral
33596
Kulltorp

Webbadress:
www.cleanera.se