Vecka 16 Fredag 19 april Grattis Olaus, Ola
Valuta
EUR 11.68 0.00 0.003
GBP 13.64 -0.01 -0.007
USD 10.97 0.00 -0.002
BÖRSEN 13:39
-1.17%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

De hjälper företag att fixa utsidan

Att ta hand om trädgård, fastighet och fasad är tidsödande. Här kan Crenovagruppen erbjuda skräddarsydd hjälp till regionens företag. 
- Löpande drift och skötsel av fastigheten ingår sällan i ett företags kärnverksamhet. Med vår fastighetsservice får du tid att fokusera på att utveckla din verksamhet i stället, säger vd Osanna Akca.
 

Heltäckande leverantör av fastighetstjänster

Många förknippar Crenova med städtjänster, men utbudet är mycket bredare än så. Fastighetsservice som erbjuds kunderna innefattar allt ifrån snöskottning och gatusopning till trädgårdsskötsel, fasad- och taktvätt, plattläggning - ja allt som har med fastigheten och tomten att göra.
- Som fastighetsägare ska du kunna ringa ett enda samtal. Crenovagruppen vill vara en heltäckande leverantör, säger Osanna.
 
"Vi är en heltäckande leverantör av fastighetstjänster" säger Osanna Akca och Magnus Bladh, Crenovagruppen.
 
 

Löpande underhåll av fastighet och trädgård

Under året har Crenovagruppen investerat i en hjullastare vilket har genererat en hel del nya jobb under en snörik vinter och efterföljande vår. Löpande underhåll av både fastighet och trädgård blir allt mer efterfrågat.
- Vi kan hantera allt vad gäller trädgårdsarbete, även trädfällning, beskärning och slåtter av vildvuxet höggräs vilket kräver specialutrustning, säger Magnus Bladh, driftsansvarig.
 
En igenväxt entré lockar inga nya kunder. "Vi kan ta hand om utsidan så att företagen kan fokusera på sin kärnverksamhet." säger Osanna Akca.
 

Boka tid för kostnadsfri bedömning

Han brukar besöka intresserade företag på plats för en kostnadsfri bedömning av vilken typ av hjälp man som företag skulle behöva. Kostnadsförslag lämnas baserat per säsong i halvårsavtal.
- Man får också gärna titta in hos oss på Affärsracet i Anderstorp den 30-31 maj då vi kommer att vara på plats för att presentera våra tjänster, säger Osanna Akca.
 
Crenovagruppens utbud av trädgårdstjänster är stort. Man har bland annat skött slåttern av mittremsan på E4:an under fyra år.
 

Skapar rena och representativa miljöer

Crenovagruppen ingår i Keep Holding koncernen som grundades redan på 1970-talet. Idag skapar man rena och representativa miljöer hos över 500 företag och privata kunder. När det gäller fastighetsservice har man ett växande antal kunder bland fastighets- och bostadsbolag. Huvudkontor ligger i Värnamo men man har även kontor och verksamhet i Jönköping.
 
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
(Foto Gabriella Mellergårdh och Crenova)
 


KONTAKTUPPGIFTER

Crenova

(Crenova)

Telefon: 0370-305600
Mail: info@crenovagruppen.se

Besöksadress:
Ringvägen 61
33132
Värnamo

Postadress:
Ringvägen 61
33125
Värnamo

Webbadress:
www.crenovagruppen.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår