Vecka 24 Fredag 14 juni Grattis Håkan, Hakon
Valuta
EUR 11.25 0.00 0.003
GBP 13.37 0.00 -0.004
USD 10.48 0.00 -0.001
BÖRSEN 17:30
-1.87%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

De hyllas som föredömen i städbranschen

Crenovagruppen med bas i Värnamo är en av tre finalister som nominerats till den prestigefyllda titeln Årets Städföretag 2021.

 

– Vi är oerhört stolta över nomineringen och känner oss redan som vinnare, säger Lana Eriksson och strålar i kapp med kollegorna Rabija Barakovic och Adelina Beciri.

Vi möts en gråmulen oktoberdag på Crenovagruppens huvudkontor i Värnamo. Härifrån utgår Lana, Rabija och Adelina som är teamledare för hemstäd och företagsstäd i såväl Gnosjöregionen som Jönköping med omnejd. Med Crenovagruppens drygt 60 anställda ansvarar de för team på ungefär 20 personer var. Och en stor del av arbetet handlar om planering så att rätt maskin och rätt resurs finns på rätt plats i rätt tid.

 

Crenovagruppen jublar över nomineringen till Årets Städföretag 2021. Fr v teamledare Adelina Beciri, Lana Eriksson och Rabija Barakovic.

 

Täcker alla behov från golv till tak

 

– Allt ifrån golvvård och fönsterputs till badrumsrengöring och trädgårdsskötsel ingår i vårt hemstäderbjudande. Och på samma sätt har vi företagsstädning som täcker alla behov från golv till tak, säger Rabija.

Särskilt under coronapandemin har företagens behov av storstädning, desinficering och sanering av ytor ökat. Adelina berättar:

– Vi jobbar också mycket med byggstäd inför besiktning där vi kan hjälpa våra byggföretag så att de blir klara i tid. Det handlar bara om att planera och använda våra stora resurser.

 

Årets Städföretag 2021

 

Att nomineras till den prestigefyllda titeln Årets Städföretag 2021 är ett kvitto på att Crenovagruppen har lyckats.

Varje år utser branschorganisationen Almega Städföretagen tillsammans med fackförbunden Fastighets och Kommunal tre auktoriserade städföretag som är föredömen i branschen. Städföretag som utmärker sig för att värna om såväl miljö som arbetsmiljö, som strävar efter kvalitet och kompetensutveckling av personalen, som har välordnad och god ekonomi och som bedriver en god personalpolitik med goda fackliga relationer.

 

 

Flexibla med hög tillgänglighet

 

Förutom städtjänster erbjuder Crenovagruppen också fastighetsunderhåll och teknisk förvaltning.

– Vi har ett brett tjänsteerbjudande som bygger på att vi är lösningsorienterade och flexibla med väldigt hög tillgänglighet. Vi har resurserna att sätta in när kunden behöver hjälp, förklarar B-O Samuelsson, affärsutvecklare.

 

Planering och flexibilitet är a och o. ”Vi har resurserna att sätta in när kunden behöver hjälp.”

 

 

FAKTA
Crenovagruppen erbjuder tjänster inom städ och fastighetsskötsel. Allt ifrån hemstädning till branschanpassade lösningar.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Crenova

(Crenova)

Telefon: 0370-305600
Mail: info@crenovagruppen.se

Besöksadress:
Ringvägen 61
33132
Värnamo

Postadress:
Ringvägen 61
33125
Värnamo

Webbadress:
www.crenovagruppen.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår