Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 12 Söndag 26 mars Grattis Emanuel
Valuta
EUR 11.22 0.03 0.028
GBP 12.75 0.00 0
USD 10.43 0.1 0.096
BÖRSEN 17:30
-2.68%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

0

Innovativ och miljövänlig rengöring

Crenova är en stark helhetsleverantör inom städtjänster, fastighetsservice & trädgård. Med omsorg om miljön går man över allt mer till aktivt vatten.
Det låter som ren magi. Åsa Persson, drift- och personalchef, häller lite pulver i en kanna vanligt vatten. Pulvret består av vanligt koksalt. Efter några minuters elektrolytisk behandling är det aktiva vattnet färdigt för användning. 

Genom elektrolys förvandlas vanligt kranvatten och koksalt till effektiv ytdesinfektion och rengöring. Åsa Persson demonstrerar aktivt vatten.

Nytt och modernt sätt att städa

- Det här tar bort 99,9 procent av alla bakterier utan risk för resistens. Vi har provat detta under ett års tid i Jönköping och nu är det dags här i Värnamo också, säger Åsa.
Rengöring utan skadliga ämnen är en stor vinst i sig, dessutom gör övergången till aktivt vatten att man minskar transport- och lagerkostnader och dessutom förbrukningen av plastförpackningar. 

"Som spjutspetsföretag inom vår bransch leder vi utvecklingen både när det gäller kvalitet, teknik och inte minst miljö" säger vd Osanna Akca.

Svanenmärkta och miljödiplomerade

Omsorgen om miljön är viktig för den växande Crenovagruppen.
- Redan 2010 Svanenmärkte vi och miljödiplomerade våra städtjänster. Det här är en trygghet för våra kunder, speciellt för större bolag där man ofta har som policy att inte ta in leverantörer som inte har ett dokumenterat miljöarbete, säger vd Osanna Akca. 

Fastighets- och bostadsbolag är en växande marknad för Crenova som förutom städtjänster även bistår med fastighetsskötsel utomhus.

Unik bredd av tjänster

Crenova som grundades redan på 1970-talet av Osannas far var då ett renodlat städbolag. Idag har man breddat utbudet av tjänster till att även omfatta fastighetsservice och trädgård.
- Den bredden gör oss ganska unika, konstaterar Osanna.
Crenova bistår med allt som ingår i fastihetsskötsel utomhus; allt ifrån gräsklippning och snöskottning till att maskinsopa parkeringshus och tvätta fasader, tak och gångplattor. 

Fastighets- och bostadsbolag är en växande marknad för Crenova som förutom städtjänster även bistår med fastighetsskötsel utomhus.

Snabb återkoppling och hög servicegrad

Företag och industrier är störst på kundsidan vad gäller den dagliga städningen, men fastighetsbolag och bostadsbolag är en växande kundkrets. Även inom hemstäd växer man med nya kunder.
Varför väljer man Crenova som leverantör av städtjänster?
- Vi gjorde nyligen en opartisk kund-EKG och där fick vi tydliga svar. Vi återkopplar snabbt, vi är snabbt på plats och har en hög servicegrad. Vi är smidiga att anlita eftersom vi kan erbjuda flera tjänster. Och så tänker vi på miljön, säger Osanna.
Crenova har 70 anställda i Värnamo och sedan två år tillbaka har man också etablerat sig i Jönköping.

Gabriella MellergårdhKONTAKTUPPGIFTER

Crenova

(Crenova)

Telefon: 0370-305600
Mail: info@crenovagruppen.se

Besöksadress:
Ringvägen 61
33132
Värnamo

Postadress:
Box 533
33125
Värnamo

Webbadress:
www.crenovagruppen.se