Vecka 22 Måndag 27 maj Grattis Beda, Blenda
Valuta
EUR 11.54 -0.03 -0.027
GBP 13.56 -0.02 -0.021
USD 10.64 -0.03 -0.029
BÖRSEN 14:29
-0.03%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Rena miljöer kräver rätt kompetens

Professionell städning på kontor, industrigolv och livsmedelsbutiker – Crenova ligger i framkant när det gäller både kvalitet, teknik och miljö.

 

 

– Professionell städning handlar om kompetens, att du har kunskap om material och miljö och använder rätt redskap och rätt rengöringsmedel på rätt ytor, säger Björn-Olof Samuelsson, affärsutvecklare Crenovagruppen.

Vi möts på kontoret i Värnamo där städledarna Kristina Vidakovic och Jurgita Tomaitiene precis avslutat sin dag med schemalagd städning hos några av de många företagskunder som anlitar Crenova för allt ifrån dagligt underhåll till byggstädning och ­rengöring av tuffa produktionsmiljöer.

 

Det dagliga underhållet är basen i all städning.

 

Karriärmöjligheter inom lokalvård

 

Och just det här, att matcha kundens specifika behov av städning med både rätt utrustning och rätt personal med rätt kompetens, det är Crenovas styrka, förklarar Björn-Olof:

– Det handlar aldrig om ”bara ­städning” – för att få det resultat som kunden vill ha krävs rätt mycket av städbolaget, och här kan vi leverera.

Jurgita har jobbat i fem år på Crenova, Kristina i sex år, och båda har tagit steg vidare inom yrket genom internutbildningar och utökade ansvarsområden. Jurgita har bland annat ansvar för byggstädningen och är den som introducerar nya med­arbetare genom att praktiskt lära upp dem.

– Jag gillar att städa, inte bara på jobbet utan hemma också. Jag är nog en ganska pedantisk person, säger Jurgita och skrattar.

 

Crenovas personal utbildas inom material och städtekniker – och vilka maskiner man kan använda för bästa resultat. Kristina Vidakovic (tv) och Jurgita Tomaitiene (th) är städledare.

 

 

Miljödiplomerad Green Cleaning

 

Visst är det också så att städning är en konst som handlar om allt ifrån material och städtekniker till effektiva maskiner och ren miljö. Crenova är miljödiplomerade och deras eget Green Cleaning® koncept bygger på ett unikt utbud av produkter och tjänster inom renhållning och golvbearbetning för att skapa renast möjliga städ­process oavsett om det handlar om daglig städning på ett kontor eller slutstädning i en nybyggd fastighet.

 

Sjukfrånvaro kostar pengar för företagen. Här har Crenovas erbjudande om desinficering – ”Covidstädning” – gjort stor skillnad för många kunder. 

 

 

FAKTA Crenovagruppen
Crenovagruppen erbjuder tjänster inom städ och fastighetsskötsel. Allt ifrån hemstädning till branschanpassade lösningar.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Crenova

(Crenova)

Telefon: 0370-305600
Mail: info@crenovagruppen.se

Besöksadress:
Ringvägen 61
33132
Värnamo

Postadress:
Ringvägen 61
33125
Värnamo

Webbadress:
www.crenovagruppen.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår