Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 12 Söndag 26 mars Grattis Emanuel
Valuta
EUR 11.22 0.03 0.028
GBP 12.75 0.00 0
USD 10.43 0.1 0.096
BÖRSEN 17:30
-2.68%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Rent och snyggt både ute och inne

Att hålla koll på fastighet och utemiljö kräver både tid, utrustning och kompetens. Här hjälper Crenovagruppen företagen med helhetslösningar.

 

Tillväxten inom städtjänster är kraftig, men Crenovagruppen är mycket mer än bara ett städbolag.
– Fortfarande är det väldigt många som tror att vi bara erbjuder städtjänster, men vi tar hand om helheten vad gäller trädgård och fastighetstjänster, säger vd Osanna Akca.

 

Crenovagruppen fortsätter att växa i Gnosjöregionen med sitt utbud av helhetslösningar för både inomhus- och utomhusmiljön, berättar Osanna Akca och Magnus Bladh.

 

Fastighetstjänster efterfrågas allt mer


Med Värnamo som bas servar Crenovagruppen såväl Gnosjöregionen som Jönköping och Nässjö med omnejd. Och det är just löpande drift och skötsel av fastigheter som efterfrågas allt mer.
– Idag hjälper vi exempelvis många fastighets- och bostadsbolag med förvaltning av både inre och yttre tjänster, säger Magnus Bladh, driftsansvarig.

 

Vaktmästare on demand. Fastighetstjänster efterfrågas allt mer av företag som inte har möjlighet att själva ha en anställd vaktmästare.

 

Ett samtal räcker


Fastighetsservice kan omfatta allt ifrån snöskottning på vintern till gatusopning och trädgårdstjänster under vår och sommar. Fasader och tak som behöver tvättas, stenplattor som behöver rengöras eller träd som ska fällas – allt kan du som fastighetsägare lösa med ett enda samtal, förklarar Magnus.
– Vi löser det mesta så att det blir rent och snyggt. Vi kan också lösa specialjobb som kräver särskild utrustning och kompetens.

 

De hjälper företag att fixa utsidan – till exempel med tvätt av stenplattor

 

Hållbarhet och samhällsengagemang


Det är till exempel inte så enkelt för alla fastighetsägare att klara av arbeten på hög höjd.
– Här har vi en lift som klarar de tuffa jobben. Säkerheten är viktig och vi kommer både med rätt grejer och rätt utbildning för att utföra jobbet, säger Magnus.
Crenovagruppen ingår i Keep Holding koncernen och har idag ett 60-tal heltidsanställda. Hållbarhet är en kärnfråga i verksamheten, både vad gäller miljö och samhällsengagemang.
– Vi jobbar bland annat som samarbetspartner och guldsponsor för Ung Företagsamhet i Jönköpings län. Att satsa på tillväxten av nya entreprenörer är något vi brinner för väldigt mycket, säger Osanna Akca.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion och Crenovagruppen 

 KONTAKTUPPGIFTER

Crenova

(Crenova)

Telefon: 0370-305600
Mail: info@crenovagruppen.se

Besöksadress:
Ringvägen 61
33132
Värnamo

Postadress:
Box 533
33125
Värnamo

Webbadress:
www.crenovagruppen.se