Vecka 28 Söndag 14 juli Grattis Folke
Valuta
EUR 11.49 0.08 0.083
GBP 13.68 0.00 0
USD 10.53 0.04 0.041
BÖRSEN 17:30
2.28%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Ytfinish och funktion i världsklass

När allt fler affärer återvänder till Sverige så växer också efterfrågan på hållbar teknisk ytbehandling hos Cromtjänst i Vaggeryd.

 

 

– Vi ser att partnerskap med våra kunder blir allt viktigare och det är här vi växer mest. Vi har ökat andelen återkommande kunder och fångar även en hel del nya affärer där man letar nya leverantörer på grund av situationen, säger Peter Johansson, som äger och driver familjeföretaget Cromtjänst.

 

Hållbar ytbehandling i en anläggning där allt processvatten återvinns. ”Det är vårt trumfkort”, säger Peter och Eva Johansson som äger och driver Cromtjänst.

 

Snabba ledtider en viktig konkurrensfördel

 

Och situationen är ju långt ifrån enkel runt om i världen med skenande materialpriser och problem både med tillgång och leveranser.

– Men Cromtjänst tuggar på trots att omvärlden ser ut som den gör, vi är här och producerar varje dag, säger Peter och ler.

Pris och kvalitet har alltid varit kritiska faktorer när man väljer leverantör inom ytbehandling.

– Och där ligger vi helt rätt, samtidigt som vi ser att ledtiden just nu är vår allra viktigaste konkurrensfördel på grund av en volatil marknad, säger Peter.

 

 

 

Vinst för miljön. Närproducerat med lång livslängd, och tack vare ett medvetet miljöarbete även möjligt att Svanenmärka.

 

Fortsatt ökning inom teknisk ytbehandling

 

Mantrat som följer Cromtjänst och som bevisligen också leder till framgång är att ständigt vara nära sina kunder och att vara följsamma utifrån kundens behov.

– Att vara ännu snabbare på leveranserna och att öka kapaciteten momentant för att klara de här svängningarna, det är något vi har jobbat hårt på under 2021 och fortsätter med även i år, konstaterar Peter.

Och även om kunderna inom offentlig inredning legat lågt under coronapandemin så har affärerna inom teknisk ytbehandling, till kunder inom tillverkningsindustrin, tagit fart rejält.

 

Offentlig inredning tog paus under pandemin, men nu börjar förfrågningarna ta fart igen – och Cromtjänst är redo att leverera.

 

Planer på att expandera i området

 

– Vi har väldigt starka kunder som växer idag och det är en trygghet. Vi kommer också att fortsätta att växa av egen kraft, långsiktigt och stabilt. Och vi befinner oss i ett expansivt område, konstaterar Peter.

Cromtjänsts egna planer på expansion ligger nära i framtiden, samtidigt som man jobbar hårt med energibesparingar och långsiktigt underhåll.

– Och vi ser fortsatt att det är rätt väg att gå.

 

 

 

FAKTA
Cromtjänst – expert på avancerad teknik och ytbehandling, bistår svensk industri med förkromning, förnickling, mattförkromning, förzinkning, slipning och polering.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Cromtjänst i Vaggeryd AB

(Cromtjänst i Vaggeryd AB)

Telefon: 039336030
Mail: info@cromtjanst.se

Besöksadress:
KARLAVÄGEN 39
56730
Vaggeryd

Postadress:
BOX 102
56722
Vaggeryd

Webbadress:
www.cromtjanst.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår