Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 49 Fredag 9 december Grattis Anna
Valuta
EUR 10.88 -0.02 -0.023
GBP 12.66 0.03 0.025
USD 10.31 -0.02 -0.015
BÖRSEN 17:30
1.2%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Den elektriska kantpressen fyller 25

SafanDarley revolutionerade marknaden för bockning av plåt när man introducerade den servoelektriska kantpressen. Hos Din Maskin firas 25-åringen.


Minskad energiförbrukning, billigare underhåll och drift, bättre ergonomi, ljudlös drift, högre precision, jämnare bockningsresultat – och presskraft från 35 upp till 300 ton. Det är inte konstigt att 97 procent av kantpressförsäljningen hos Din Maskin idag handlar om just servoelektriska kantpressar, menar Fredrik Carlsson, produktansvarig.

 

1995: Windows-95 lanseras, Öresundbron börjar byggas, Sveriges Radio startar digitalradiosändningar – och pionjärerna SafanDarley presenterar den allra första servoelektriska kantpressen.

 

 

Brett modellprogram och fem års garanti

 

– De som har köpt de här maskinerna och som har upptäckt hur många fördelar de har brukar ofta köpa fler. Gamla begränsningar som handlade om storlek kontra presskraft är sedan länge utraderade. Idag har vi ett modellprogram som passar alla typer av användare, säger Fredrik.
SafanDarleys storsäljare E-Brake kommer dessutom med något så ovanligt i branschen som fem års garanti.
– Och det är fem års garanti utan förbehåll, förutsatt att man har skött sin service. Det finns ingen annan i vår bransch som lämnar den typen av garanti, säger Fredrik.

 

 

Användarvänlig touchskärm, slaglängd balk 300 mm och Q-mått 590 mm, upp till 300 tons presskraft och bocklängd 4100 mm med enbart servodrift – Vi har ett fullt utbud! Säger Fredrik Carlsson, Din Maskin.

 

 

Miljösmart, energieffektiv och innovativ


SafanDarley är idag en ledande global specialist genom sin starka utveckling inom maskinkonstruktion för bockning av både tjock och tunn plåt. Och det handlar inte bara om den innovativa servoelektriska tekniken, det handlar också om smarta maskinkoncept och unika styrsystem. Hos Din Maskin kommer man på olika sätt att fira 25-åringen med såväl specialkampanjer som en speciell tävling för SafanDarley-användare.
– Vi hoppas att ännu fler ska upptäcka förträffligheten med SafanDarley E-Brake som ger de snabbaste cykeltiderna och de största energi- och miljöbesparingarna, säger Alexander Ström, vd Din Maskin.

 

Fira 25 års hållbar succé med oss! Jonas Persson-Swärd (tv) och Alexander Ström (th) i produktionscellen där en 40 tons SafanDarley kombineras med automation från Starmatik.

 

Hållbara lösningar för plåtbearbetning


Med fullt fokus på att erbjuda högeffektiv produktionsutrustning för plåtbearbetning till svensk och norsk industri, arbetar Din Maskin med såväl nyförsäljning, installation, utbildning samt förebyggande och avhjälpande service. Man har även försäljning av verktyg till kantpressar, reservdelar till hela produktprogrammet samt försäljning av begagnade maskiner.

 

 

 

FAKTA DIN MASKIN AB

Vi inriktar oss på försäljning av produktionsutrustning för plåtbearbetning.Vi analyserar ditt problem, föreslår en lämplig utrustning, installerar den och utbildar din personal.

 

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Din Maskin i Värnamo AB

(Din Maskin i Värnamo AB)

Telefon: 0370693400
Mail: info@dinmaskin.se

Besöksadress:
Silkesv. 22
33153
VÄRNAMO

Postadress:
Box 742
33127
Värnamo

Webbadress:
www.dinmaskin.se