Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39 Torsdag 29 september Grattis Mikael, Mikaela
Valuta
EUR 10.96 0.06 0.064
GBP 12.24 0.06 0.058
USD 11.35 0.16 0.16
BÖRSEN 09:29
-1.45%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Smarta bockningsnyheter från Din Maskin

Nu är den nya, uppgraderade versionen av bockcellen HBS här – med mer plats för färdiga ämnen, fler gripdonsplatser och plats för 2-meters kantpress.


Nyheten, Starmatik HBS II, som presenterades på Din Maskins bockningdagar i början av mars, bjuder på ännu fler smarta lösningar än sin föregångare, som möjligheten att plundra under drift liksom att lasta in ämnen under drift i tolv separata fack eller två pallar, jämfört med tidigare åtta fack. Större, rymligare och mer effektiv helt enkelt.

 – Den nya versionen har också fått en facelift som vi är supernöjda med, säger Per Selskog, vd Din Maskin.

 

Den nya uppgraderade bockcellen, Starmatik HBS II, premiärvisades hos Din Maskin. Den kommer också att visas på Elmia Plåt i maj.

 

Från manuell till helautomatisk bockning

 

Bockningsdagarna var en välkommen återgång till det normala, att kunna träffas igen efter pandemin. Ett 50-tal kunder besökte Din Maskin i Värnamo under två dagar för att ta del av utbudet inom bearbetning, från manuell bockning till halv- och helautomatiska lösningar. Systerbolaget PLM fanns också på plats för att visa möjligheterna på mjukvarusidan.

– Det är alltid kul att få visa häftiga maskiner, men allra viktigast är att hjälpa kunden att hitta sin bästa lösning.

Genom att knyta ihop hela vårt utbud vill vi guida kunden, hjälpa till och räkna på investeringskalkyler och visa hur man kan tänka inför kommande investeringar, säger Per.

 

Safan Darley och Prima Power är två av Din Maskins kända varumärken, med möjlighet till både halv- och helautomatiska konfigurationer.

 

Rätt produkt ger långsiktig lönsamhet

 

En säljare ska egentligen vara mer av produktionskonsult, menar Per.

– Vi ska utveckla våra kunders produktion. Därför är det jätteviktigt för oss att kunden köper rätt produkt som ger långsiktig lönsamhet hos kunden och ökar deras konkurrenskraft.

Per tillträdde rollen som ny vd på Din Maskin i januari i år, samtidigt som Lisa Brandelius tillträdde som ny marknadsansvarig. Lisa kommer närmast från en roll som försäljningsansvarig på Axelent Safe-X, där hon också var med och drog i gång bolaget.

– För mig är det lite som att sluta cirkeln eftersom jag tidigare har varit maskinoperatör inom kantpress, berättar Lisa.

 

Per Selskog och Lisa Brandelius vid Din Maskins bockningsdagar i början av mars.

 

 

FAKTA
Din Maskin – försäljning av produktionsutrustning för plåtbearbetning; installation, utbildning, support & service. Prima Power, Omera, Dimeco, SafanDarley m.fl.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Din Maskin i Värnamo AB

(Din Maskin i Värnamo AB)

Telefon: 0370693400
Mail: info@dinmaskin.se

Besöksadress:
Silkesv. 22
33153
VÄRNAMO

Postadress:
Box 742
33127
Värnamo

Webbadress:
www.dinmaskin.se