Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 20 Måndag 16 maj Grattis Ronald, Ronny
Valuta
EUR 10.49 0.02 0.016
GBP 12.35 0.00 0.003
USD 10.09 0.02 0.022
BÖRSEN 17:30
0.00%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Stafettväxling hos maskinleverantören

Efter nära 30 år på Din Maskin varav 20 som vd lämnar Alexander Ström stafettpinnen till Per Selskog som närmast kommer från systerbolaget Ravema.

 

– Din Maskin är ett fantastiskt bolag. Det ska bli spännande att fånga upp idéer i organisationen och se hur vi kan utveckla Din Maskin ännu mer, säger Per Selskog.

 

Från och med den 1 januari 2022 efterträder Per Selskog (tv) Alexander Ström (th) som ny vd för Din Maskin.

 

Varit med sedan starten

 

Sedan 1993 har Din Maskin i Värnamo levererat produktionsutrustning för plåt till industrier runt om i landet och inte minst i företagstäta Gnosjöregionen.

Alexander Ström var en av fyra som startade bolaget och han är den som har funnits med hela vägen sedan dess, även sedan Liljedahl Group förvärvade verksamheten 2008.

– Beslutet att lämna har mognat fram och varit känt av ägare och personal under en längre tid, men vi ville inte släppa beskedet förrän vi kunde berätta hur planen för fortsättningen ser ut, förklarar Alexander.

 

Ta bra affärer och leverera bra service

 

Och fortsättningen stavas Per Selskog, tidigare affärsområdeschef för verktygsmaskiner hos Ravema.

– Jag kommer från samma koncern med samma huvudägare och Din Maskin har en härlig företagskultur, precis som Ravema, säger Per.

Han konstaterar att Din Maskin i grunden är ett handelsbolag som lever på att ta bra affärer och leverera bra service. Här är människorna det allra viktigaste kapitalet.

– Att utveckla personalen och bygga vår kompetens, det är där vår framtid som bolag ligger. Och – i att bygga goda relationer hela vägen från våra leverantörer till våra kunder.

 

Din Maskin i Värnamo har ett 50-tal anställda, omsätter cirka 250 miljoner och representerar sex välkända maskinleverantörer inom plåtbearbetning på den svenska marknaden, däribland Prima Power och SafanDarley.

 

Relationer viktigast av allt

 

Maskiner i all ära, men människan har alltid stått i centrum hos Din Maskin. Alexander förklarar:

– I den här branschen är relationer viktigare än allt annat. Vi jobbar med människor och förtroenden.

Gör du inte det på ett bra sätt så blir du inte långvarig.

Människorna är också det som Alexander tar med sig när han går vidare för arbete i eget företag med verksamhetsutveckling i fokus.

– Det finns ingenting som slår alla fantastiska människor jag har träffat och fått bygga relationer med.

 

”Jag vill rikta ett stort tack till vår fantastiska personal och det team jag fått förmånen att vara en del av under alla dessa år”, säger Alexander Ström. 

 

 

FAKTA
Din Maskin – Försäljning av produktionsutrustning för plåtbearbetning; installation, utbildning, support & service. Prima Power, Omera, Dimeco, SafanDarley m.fl.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Din Maskin i Värnamo AB

(Din Maskin i Värnamo AB)

Telefon: 0370693400
Mail: info@dinmaskin.se

Besöksadress:
Silkesv. 22
33153
VÄRNAMO

Postadress:
Box 742
33127
Värnamo

Webbadress:
www.dinmaskin.se