Vecka 28 Söndag 14 juli Grattis Folke
Valuta
EUR 11.49 0.08 0.083
GBP 13.68 0.00 0
USD 10.53 0.04 0.041
BÖRSEN 17:30
2.28%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Designade portar allt viktigare

Designade, kundunika och made in Smålandsstenar. Valmöjligheterna är oändliga och utsikten likaså genom EABs portar för industri, lantbruk och handel.

 

Allt fler industrier har upptäckt möjligheterna med inglasade väggpartier och portar som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och blir ett tydligt skyltfönster för verksamheten samtidigt som det också ger fasaden ett unikt utseende.

– Jag tror att många här i Gnosjöregionen förknippar EAB med våra portar men alla är nog inte medvetna om att vi har så mycket större utbud än den vanliga, enkla industriporten, säger Kajsa Andersson, affärsområdeschef för portar.

 

Helglasade vikportar på en industrifastighet gör stor skillnad för exteriören men också för interiört för ljusinsläpp.

 

Mångårig erfarenhet och kunskap

 

I den nyligen lanserade chatten där kunder kan ställa frågor direkt till EABs säljare finns en fråga som ofta återkommer: Vad är era standardmått?

– Men vi har inga standardmått, vi anpassar allt efter kundens behov.

Vår standard är skräddarsydda och helt måttanpassade portar, förklarar Kajsa.

Oavsett om behovet är en oisolerad lantbruksport som öppnas ett par gånger per år eller en högisolerad industriport som öppnas flera gånger per dag så har EAB lösningen i form av mångårig erfarenhet och kompetens inom stål och konstruktion.

 

EAB Portar ger kunden oändliga möjligheter att skapa en unik entré, som här hos Divanti i Anderstorp.

 

Design allt viktigare

 

Många arkitekter har också insett att det går att komma bort ifrån den typiska industrikänslan i en fasad, och även där passar EABs portar perfekt genom det koncept man kallar ”Designline”.

– Design blir allt viktigare och här kan vi jobba med glas utifrån kundens behov; en rad med glas, glas med solskydd eller helglasade vikportar. Det finns också möjlighet att klä in porten med trä om så önskas, förklarar Kajsa.

 

Det håller. Filosofin är solklar – en EAB-port håller genom generationer.

 

Hemvändare från Stockholm

 

Kajsa Andersson är visserligen delägare men hör också till de nyanställda i företaget. Bara under förra året växte EAB med 20 nya medarbetare och extra stor är glädjen när man som i fallet med Kajsa får anställa en återvändare som efter arbete på storföretag i Stockholm kommer hem.

– I vår rekrytering jobbar vid med att få ut budskapet: Här är det möjligt! Det finns massor av möjligheter både inom EAB och i den här regionen, säger Emma Ohliw, marknadschef.

 

Portproduktion pågår. Säljare och projektledare jobbar i tät kontakt med produktionen i Smålandsstenar. ”Delaktighet hela vägen är en jättestyrka”, säger Kajsa Andersson.

 

 

 

FAKTA EAB – lagerinredningar, portar och stålbyggnader – med hela världen som marknad. Konstruktion, produktion och utveckling i Smålandsstenar. Välkomna hit!

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se och EABKONTAKTUPPGIFTER

EAB

(EAB)

Telefon: 037134000
Mail: info@eab.se

Besöksadress:
Stålgatan 2
33333
SMÅLANDSSTENAR

Postadress:
Stålg. 2
33333
Smålandsstenar

Webbadress:
www.eab.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår